Test je competentie Netwerken

Competenties

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Test je competentie Netwerken:

Het opbouwen van relaties en netwerken die van pas kunnen komen om doelstellingen te realiseren, en deze contacten inzetten om zaken voor elkaar te krijgen.

Om je competenties te testen zijn er verschillende testmethodes beschikbaar. Je kan je competentie Netwerken op verschillende manieren testen:

  • door een brede competentietest te doen waarin je ziet welke competenties bij jou of in je functie dominant zijn.
  • een specifieke competentietest door de competentie Netwerken af te zetten tegenover competenties die hiermee een relatie hebben.
  • als onderdeel van een assessment waarbij de validiteit hoger is en de competenties afgezet worden tegenover een controle groep en je eigen talenten, gedrag en persoonlijkheid.

Een aantal testen zijn gratis. Hieronder een overzicht:

Brede competentietest - gratis!

Soms is het erg lastig om de belangrijkste competenties voor je functie of voor jezelf (talentcompetenties) vast te stellen. De Competentie Quick Scan is bedoeld om deze competenties voor je vast te stellen. De Quick Scan geeft je daarbij zicht op je belangrijkste competenties.

>> doe de gratis Quick Scan (betaal sociaal). 

Competentietest Netwerken- gratis!

Een Competentietest biedt informatie over je talenten voor competenties en de mate waarin je de competenties op dit moment beheerst. Voor het meten van je Netwerken wordt deze competentie afgezet tegen gerelateerde competenties als Mondelinge Communicatie, Mondelinge Presentatie, Luisteren, Sensitiviteit, Impact en Durf.

>> doe de gratis zelftest Netwerken

Optie: Deze test kan ook op maat geleverd worden, afgestemd op de eigen competentiemethodiek en met een 360-graden feedback rapportage.

Assessments en onderzoek - zie tarieven

  • Uitgebreid onderzoek / assessment center (1dag)

Via een uitgebreid onderzoek beoordelen wij de functiegeschiktheid van een kandidaat. Wij doen dit op basis van door u aangegeven competenties of functie-eisen.

>> lees meer op: Uitgebreid onderzoek / assessment center

 

  • Verkort onderzoek (1/2 dag)

Soms heeft u geen behoefte aan een uitgebreid onderzoek, maar wilt u gewoon meer houvast voordat u met een (potentiele) medewerker een vervolggesprek aangaat.

>> lees meer op: verkort onderzoek / assesment

 

  • Quickscan assessment (2,5 uur)

Om een eerste indruk bevestigd te krijgen kunt ook gebruik maken van onze Quickscan assessment. Hiermee wordt de kandidaat getest op zijn drijfveren en ambities en zijn (talent)competenties.

>> lees meer op: Quickscan assessment

 

----------------------------------------------------------------

Wij adviseren u graag over de beste oplossing, u kunt hier contact met ons opnemen of direct bellen met 030-6062711

Meer informatie over deze en andere competenties vindt u in onze competentieset.

 

Wilt u deze competentie ontwikkelen?

Competentieworkshop Netwerken
Coachen op Netwerken

printen