bellen
Contact

Effectief Beïnvloeden:

Hoe krijg ik andere mee voor mijn idee

Hoe krijg je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne en hoe breng je anderen in beweging? Je zin doordrijven leidt soms tot botsingen met collega’s. Geen stelling nemen betekent dat je je doelen niet behaalt of je boodschap niet overkomt. Ontdek hoe je effectief kunt beïnvloeden en je doelen behaalt, met oog voor de ander.

Meer over de training EFFECTIEF BEÏNVLOEDEN

Open inschrijving Invloed

GRIP:

Voorkom werkstress en krijg grip op je werk

Deze open inschrijving is bedoeld voor iedereen die dagelijks een hoge werkdruk ervaart, tijd tekort komt, niet aan de eigenlijke dingen toekomt, onderbrekingen ervaart en vindt dat het tijd is om hier iets aan te doen. Tijd voor verandering dus! In de training leer je om te gaan met stress en werkdruk. Je leert overzicht te creëren door effectiever te plannen.

Meer over de training GRIP

Open inschrijving Grip

BEGRIP:

Begrijpen voordat je begrepen wilt worden

Hoe vaak zeg je: “Ik begrijp het, maar…” of ”Ik snap wat u wilt, maar..? En dan krijg je een reactie die je niet had verwacht. Sluit je communicatie wel goed aan op die van de behandelaar? Begrijp of snap je je collega wel echt? Deze training Begrip leert je om echt de ander te begrijpen en te snappen, zonder dat je je eigen doel of standpunt los laat.

Meer over de training BEGRIP 

Open inschrijvingen Begrip

FEEDBACK:

Over de balans tussen positieve en negatieve feedback

Feedback is onmisbaar als je leiding geeft of met anderen samenwerkt. Je moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is. Wat niet goed is valt eerder op en we willen voorkomen dat het (weer) fout gaat. Dit verstoort de feedback balans en krijgt de ander, onbedoeld, het idee dat hij of zij het nooit goed doet. Hoe je voor balans zorgt, leer je in deze training TIP&TOP.

Meer over de training FEEDBACK

feedback v2

SMART:

Concrete en realistische doelen stellen

Het opstellen van doelen is belangrijk om inzicht te krijgen in wat je wilt bereiken. Alleen worden doelen vaak te onduidelijk geformuleerd. Hierdoor is de kans groot dat er in de praktijk niets van je doelen terecht komt. In de training SMART leer je om doelen zo concreet en meetbaar mogelijk te maken, zodat je de kans vergroot dat je ze ook haalt.

Meer over de training SMART

Open inschrijvingen Smart

FOCUS:

Werk met meer concentratie en minder stress

Hoe zorg je er voor dat je niet meer afgeleid raakt? Hoe schakel je snel tussen nadenk- taken en binnenkomende berichten? Hoe werk je lekker in een drukke ruimte en hoe zorg je ervoor dat je aan het einde van de dag voldaan naar huis gaat? In de training Focus leer je hoe je in een drukke ruimte toch de aandacht voor detail behoudt.

Meer over de training FOCUS

Open inschrijvingen Focus

DURF:

Stap uit je comfort-zone

In deze training DURF leer je risico’s te nemen en te kunnen falen met een lach, zonder zelfverwijt. We maken in de training gebruik van improvisatie technieken waardoor je uit je 'comfort zone' komt en meer plezier en vrijheid gaat ervaren. Zo leer je in deze training DURF je faalangst om te zetten in faalplezier, waardoor zelfvertrouwen ontstaat en het nemen van initiatief makkelijker is.

Meer over de training DURF

durf v2

FLEXibiliteit:

Als je loslaat kan je iets nieuws vasthouden

Vind je het lastig als werkwijzen en processen weer veranderen, dat je continue bij moet leren en mee moet veranderen? Nieuwe informatie moet je vaak snel kunnen opnemen en
kunnen verwerken om je taken te kunnen blijven vervullen. Hoe je flexibeler kan omgaan met veranderingen, hoe de weerstand ontstaat en deze ook weer kan wegnemen, leer je in deze training FLEX.

Meer over de training FLEX

Open inschrijvingen Flex

EFFECT - persoonlijke effectiviteit:

Authentiek en krachtig

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die kennis wil maken met zijn of haar eigen persoonlijke effectiviteit en nieuwsgierig is naar een krachtiger optreden, zonder daarbij jezelf te verliezen. Het is een persoonlijke ondekkingstocht waarbij aandacht is voor ieders individuele leerdoelen en ontwikkelkansen om effectiever te worden in je communicatie, invloed en interactie met anderen.

Meer over de training EFFECT- persoonlijke effectiviteit

 

Open inschrijvingen Effect

LASTIGe GESPREKKEN:

Eerst begrijpen dan begrepen worden

Overbrengen van een lastige boodschap, beoordeling of feedback op iemands gedrag, kan lastig zijn. Emoties gaan de boventoon voeren en er kan weerstand ontstaan bij je gesprekspartner én.... bij jezelf. Voor dat je het weet bent je verwikkeld in een lastig gesprek. In deze training LASTIG leer je hoe een lastig gesprek werkt en waar en hoe je de-escalerend kan optreden zodat er een constructief gesprek ontstaat.

Meer over de training LASTIG

Open inschrijvingen Lastig