banner

Open inschrijvingen

Invloed

Van gelijk hebben naar gelijk krijgen!

Hoe krijg je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne en hoe breng je anderen in beweging? Je zin doordrijven leidt soms tot botsingen met collega’s. Geen stelling nemen betekent dat je je doelen niet behaalt of je boodschap niet overkomt . Ontdek hoe je effectief je doelen behaalt, met oog voor de ander.

Meer over de workshop invloed

Workshop 2: Het Nieuwe Werken

'HNW, Nieuw voor mij!?’:

Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor professionals die kennis willen maken met Het Nieuwe Werken. Hiermee ben je de ontwikkelingen in jouw organisatie een stapje voor. Vooruitlopen in denken en doen noemen wij dat. In deze workshop maak je kennis met de verschillende aspecten van het nieuwe werken, leer je deze te vertalen naar jouw organisatie en staan we stil bij de rol die jij daarbij kunt vervullen.

Meer over de workshop Het Nieuwe Werken

Workshop 3: Solliciteren als een Pro

'Daar kom je mee binnen’:

Je wilt je natuurlijk goed voorbereiden op je sollicitatiegesprek. In deze workshop doe je concrete ervaring op met solliciteren. Ook wordt je bewust van je eigen effectieve- en ineffectieve gedrag tijdens het sollicitatiegesprekken en je als een echte professional te presenteren.

Meer over de workshop Solliciteren als een Pro

Training 4: Conflictmanagement

'Zonder wrijving geen glans’:

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die zich wil verbeteren in conflicthantering op het werk. In deze workshop krijg je inzicht in je eigen stijl van conflicthantering, leer je een conflict te diagnosticeren, oefen je met de verschillende stijlen van conflicthantering en ontdek je welke rollen je kunt inzetten.

Meer over de workshop Conflictmanagement

Workshop 5: Creatieve Acquisitie 

'Onderscheidend en onuitwisbaar’:

Je krijgt regelmatig de kans om je dienst of product te presenteren. Dat kan natuurlijk met een Powerpoint presentatie. Maar je bent onderscheidend ten opzichte van je concurrenten als je klant jouw verhaal beleeft in plaats van er naar luistert. Hoe je dat doet, leer je in deze workshop!

Meer over de workshop Creatieve Acquisitie

Workshop 6: Improvisatie

'Ervaren en doen in volledige interactie’:

Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor iedereen die kennis wil maken met improvisatietechnieken en deze wil toepassen in trainingen of lessen. Je maakt kennis met de improvisatietechnieken die je deelnemers het effect van hun gedrag laat ervaren en je ondergaat zelf het effect door te experimenteren.

Meer over de workshop Improvisatie

Workshop 7: Acquisitie

'Van contact naar contract’:

Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar opdrachtverwerving wil professionaliseren. Een vlotte babbel hebben we meestal wel, maar soms is dat niet genoeg. Een gedegen voorbereiding, een goede afstemming op de opdrachtgever en het inventariseren van de verwachtingen en behoeftes zijn cruciaal. Maar bovenal, hoe blijf ik gewoon mezelf! Hoe je dat doet, ervaar je in deze workshop.

Meer over de workshop Acquisitie

Workshop 8: Train The Trainer

'Houd je zaag scherp’:

Wil je als docent of trainer af en toe toetsen of jouw manier van lesgeven nog de juiste is? Of heb je behoefte aan feedback van andere in jouw beroepsgroep en wil je graag nieuwe werkvormen leren? Dan biedt onze workshop Train de trainer uitkomst.  In deze korte en krachtige workshop zet je weer de puntjes op de i. Onze trainers inspireren je met nieuwe (improvisatie) werkvormen en je krijgt feedback van collega's.

Meer over de workshop Train the Trainer

Workshop 9: Feedback

'De smeerolie bij samenwerken’:

Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestatie van een ander. Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. Je moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is. Maar hoe je dat doet, heeft vaak wel een effect op de relatie. Hoe kan je iemand aanspreken op prestatie en gedrag en tegelijkertijd de relatie versterken?

Meer over de workshop Feedback

Workshop 10: Persoonlijk leiderschap

'Authentiek en krachtig’:

Deze workshop is ontwikkeld voor iedereen die kennis wil maken met zijn of haar eigen effectiviteit en nieuwsgierig is naar een krachtiger optreden zonder daarbij jezelf te verliezen. Het is een kleine ondekkingstocht waarbij aandacht is voor ieders individuele leerdoelen en ontwikkelkansen.

Meer over de workshop Persoonlijk Leiderschap

Workshop 11: Leiding geven aan resultaatgerichtheid

'Meten is richting’:

Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor iedereen die leiding geeft aan mensen, doelen of projecten. Hiermee krijg je praktische handvaten om de richting uit te zetten en effectief naar het doel te manouvreren. Verder leer je doelen concreet te vertalen en weerstanden om te buigen en leer je verwachtingen uit te spreken en, eenmaal onderweg, de bemanning scherp te houden.

Meer over de workshop Leiding geven aan resultaatgerichtheid

Workshop 12: Lastige gesprekken

'Eerst begrijpen dan begrepen worden’:

Overbrengen van een negatieve boodschap, beoordeling of kritiek op iemands houding kan lastig zijn. Emoties gaan de boventoon voeren en er kan weerstand ontstaan bij je gesprekspartner én.... bij jezelf. Voor dat je het weet bent je verwikkeld in een lastig gesprek. In deze workshop leer je hoe een lastig gesprek werkt en waar en hoe je de-escalerend kan optreden zodat er een constructief gesprek ontstaat.

Meer over de workshop Lastige gesprekken