bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Tarieven workshop, training, coaching, assessments

 

Coaching en Individuele begeleiding

 • Bij individuele begeleiding en coaching gaat het om het ontwikkelen van vaardigheden houding en gedrag. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden gedrag en vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Bij de begeleiding ligt de nadruk op het ontwikkelen van zelfinzicht in kwaliteiten, overtuigingen, motivatie of drijfveren die kunnen belemmeren bij het goed beheersen van een competentie en dat vertalen naar praktische vaardigheden en gedrag. In de individuele gesprekken analyseren we knelpunten en oefen je vaardigheden. Daarnaast werk je in de praktijk met opdrachten.
 • In circa 6 gesprekken onderzoek je samen met je coach welke patronen een essentiële rol spelen, ontwikkel je alternatieven en borgt je deze.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. 
 • Wil je eerst kennis maken dan kan je je aanmeldden voor een gratis intake en vrijblijvende kennismaking met je coach.

Coaching en individuele begeleiding
Duur:    Intake/test en 6 sessies (1,5 uur)
Kosten: € 145,- per  uur 
Locatie: Nieuwegein


Kleine groepen of begeleid intervisie (2 – 5 deelnemers)

 • Onder begeleiding van een trainer, adviseur of coach (afhankelijk van de vraag) wordt in een kleine groep gewerkt aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden. Persoonlijke knelpunten worden geanalyseerd en er wordt geoefend met de vaardigheden, eventueel met gebruik van video. Voorafgaand en tussen de afspraken door kunnen de deelnemers opdrachten krijgen waarmee in de praktijk geoefend wordt.
 • Onderwerpen die behandeld worden zijn zeer divers en kunnen nagenoeg alle competenties en vaardigheden bevatten.
 • Onderwerpen die de afgelopen tijd op deze manier werden behandelend zijn onder andere slecht nieuwsgesprekken, onderhandelen, solliciteren, selectiegesprekken, functioneringsgesprekken, resultaatgericht team, planmatig werken en beoordelingsgesprekken.

Kosten: € 135,- p.p./per keer 
Duur: 3 afspraken van 2 uur
Locatie: in overleg
                      

Workshops

 • Tijdens een workshop wordt gedurende een dagdeel op een interactieve manier geoefend met vaardigheden en gedrag (competenties).
 • Onder begeleiding van een trainer en acteur oefenen de deelnemers hun vaardigheden en geven elkaar feedback. De trainer en acteur spelen lastige situaties voor en deelnemers worden uitgenodigd regie aanwijzingen te geven of om de rol over te nemen.
 • De workshops hebben een dynamisch karakter, worden door de deelnemers als leuk en leerzaam ervaren en we zien in toenemende mate dat deze workshops gebruikt worden om een stukje dynamiek te geven aan teamdagen, instructie van nieuwe procedures of de aftrap van een organisatieverandering.
 • Onderwerpen die geschikt zijn om te behandelen tijdens een workshop zijn de meeste vaardigheden en competenties.

 
Workshop: 6 - 24 deelnemers
Verzorgd door: trainer
Kosten: vanaf € 1150,- 

Verzorgd door: trainer en acteur
Kosten: vanaf € 1.550,- 

Duur: 3,5 uur
Locatie: in overleg


Trainingen:

 • Meerdere competenties nodig voor een specifieke taak of gesprekssituatie?  Dan zijn onze trainingen wellicht passend voor u?
 • We hebben een breed aanbod van trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van de personeelsinstrumenten waarin u competentiemanagement verankerd.
 • Onze trainingen zijn competentiegericht ontwikkeld; dat wil zeggen dat we de benodigde competenties als uitgangspunt hebben genomen voor onze trainingen.


Training: 15 deelnemers (grotere groepen ook mogelijk)
Verzorgd door: een trainer
Kosten: vanaf € 1.650,- (per dag)

Verzorgd door: een trainer en acteur
Kosten: vanaf € 2.150,- (per dag)

Locatie: in overleg
 

Competentietheater en brainstormXL: (grote groepen)

 • Met ons competentietheater en brainstormXL laten we zien wat voor ander gedrag er van medewerkers wordt gevraagd en we laten ook zien wat weerstand en zelfs tegenwerking voor effect heeft op de organisatie en collega's.
 • In een voorbereide of geïmproviseerde voorstelling gaan we interactief aan het werk met uw team, afdeling of organisatie. Onze ervaren acteurs spelen uw situatie realistisch en soms dolkomisch na. De deelnemers zullen hun eigen gedrag, en dat van collega's, herkennen.
 • Samen met de deelnemers werken we vervolgens naar een oplossing en een finale waarin het wenselijke gedrag centraal staat.
 • Onze competentietheater wordt vooral veel ingezet tijdens bedrijfsfeesten, jaaropeningen, bezinningsdagen, brainstormsessies, symposia, beurzen en congressen.
 • Deze vorm is erg geschikt voor grote groepen (24 tot 100) en is altijd maatwerk.

 
Verzorgd door: acteur(s), zanger, muzikant, trainers
Duur: half dag of dag afhankelijk van vorm en wensen
Locatie: in overleg

Kosten: afhankelijk van vraag, vorm en duur (in overleg)

 

Assessments (en psychologisch onderzoek)

 • Uitgebreid onderzoek / assessment center

Via een uitgebreid onderzoek beoordelen wij de functiegeschiktheid van een kandidaat. Wij doen dit op basis van door u aangegeven competenties of functie-eisen. lees hier meer op: Uitgebreid onderzoek / assessment center 

Verzorgd door: Assessor 
Duur: 1 dag
Indicatie kosten: € 1495,-
Locatie: Reynaarde (Nieuwegein) of ander locatie in overleg

 

 • Verkort onderzoek

Soms heeft u geen behoefte aan een uitgebreid psychologisch rapport, maar wilt u gewoon meer houvast voordat u met een kandidaat een vervolggesprek aangaat. lees hier meer op: verkort onderzoek / assessment

Verzorgd door: Assessor
Duur: 1 dagdeel
Indicatie kosten:  € 745,-
Locatie: Reynaarde (Nieuwegein) of ander locatie in overleg

             

 • Quickscan

Om een eerste indruk bevestigd te krijgen kunt ook gebruik maken van onze Quickscan. Hiermee wordt de kandidaat getest op zijn drijfveren  en zijn (talent)competenties.

Verzorgd: Assessor
Duur: 3 uur
Kosten: € 475,- 
Locatie: Reynaarde (Nieuwegein) of ander locatie in overleg
                                   

Tests

Ontwikkeling: Ontwikkelassessment € 475,- (betaling in termijnen is mogelijk)

 • inclusief capaciteitentest (IQ)  € 750,-

Persoonlijkheid: Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst (WPV) € 275,- 

Motivatietest: Carrièrewaarden € 275,- 

Loopbaanscan: Loopbaanscan € 675,- (betaling in termijnen is mogelijk)

* Genoemde prijzen zijn ex. btw en reiskosten (€ 0,39 p/km). In overleg kan Reynaarde Talentontwikkeling de locatie voor de opdrachtgever verzorgen. De kosten hiervoor worden rechtstreeks doorberekend aan de opdrachtgever. De kosten van de trainingen zijn gebaseerd op groepen van 12 deelnemers. Voor zowel de tests als de trainingen geldt een staffelkorting bij afname van grote aantallen. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van Reynaarde talentontwikkeling van toepassing.
 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op