bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Ontwikkelassessment of Development center

Door het talent van medewerkers in beeld te brengen kunt u deze gericht inzetten en versterken. Het Ontwikkelassessment of development center biedt een sterkte-zwakte analyse waarmee u concrete handvatten krijgt om uw competenties optimaal te ontwikkelen.

 

  • Geeft een boost aan de loopbaan
  • Benut de talenten optimaal
  • Cotan (NIP) beoordeelde testen
  • Relatief kleine investering (€ 375,--)

Doel ontwikkelassessment of developmentcenter

Samen met u bepalen we de vraagstelling van het ontwikkelassessment of developmentcenter. Welke competenties moeten meegenomen worden in het onderzoek? Moet vooral het (management)potentieel onderzocht worden of alternatieve ontwikkelingsrichtingen? In het rapport krijgt u inzicht in o.a. de persoonlijkheid en de wijze waarop de belangrijkste competenties verder ontwikkeld kunnen worden. Zo krijgen medewerker en kandidaat een impuls aan de loopbaan en de bijdrage aan de organisatie.

Online testen

In de online test xzijn de volgende vragenlijsten opgenomen:

  • Persoonlijkheidsvragenlijst
  • Drijfveren/motivatievragenlijst
  • Screening werk- en denkniveau
  • Competentieindicator

Nagesprek en Aanbeveling

Na de test vind er een nagesprek (ontwikkelgesprek) met de kandidaat plaats. De kandidaat krijgt uitleg over de testuitslag en hoe deze te interpreteren. Vervolgens worden de belangrijkste conclusies met de kandidaat doorgenomen. In het gesprek krijgt de kandidaat inzicht in zijn ontwikkelpotentieel en de wijze waarop de belangrijkste competenties verder ontwikkeld kunnen worden. Ook worden eventuele beperkingen besproken. Zo krijgt de kandidaat een impuls aan de loopbaan en zijn ontwikkeling binnen het werk.

 

Indien wenselijk kan hiervan een rapportage gemaakt worden die, na toestemming van de kandidaat gedeeld kan worden met de opdrachtgever.

printen

Neem direct contact met ons op