bellen
Contact

Incompany en inhouse trainingen.

Onze incompany trainingen, ook wel inhouse training of bedrijfstraining genoemd, zijn trainingen die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Als meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag hebben dan is een incompany training zeer geschikt. Ook al onze open inschrijvingen en workshops kunnen we organiseren bij jou op kantoor. We stellen bovendien unieke maatwerkprogramma’s samen op basis van specifieke leerwensen en leerdoelen.

 

- Organiseer een interactieve training in je organisatie.

- Versterk de vaardigheden en competenties van je collega's.

- Werk gericht aan leerdoelen in je teams door maatwerk.

 

Planning: Open inschrijvingen 2023

Open inschrijvingen Reynaarde:

 

Open inschrijvingen 2023

 

Kijk hieronder voor onze incompany trainingen of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze trainers of bel ons op 030-6062711 en verken meteen je ontwikkelvraag met ons.

 

interactieve training voor jou of je team
Meer informatie over Trainingen

Onze Competentie trainingen

Trainen

Je leert niet door erover te praten, maar door het te doen. Dat is de reden dat Reynaarde traint vanuit het action learning principe. In de trainingen, met interval, wordt gewerkt met (live) cases. Juist door intensief te oefenen wordt de eerste verbetering al in de training voelbaar. Inzicht en bewustwording zorgen ervoor dat je het nieuwe gedrag sneller eigen maakt.

Meerdere competenties in een training.

Meerdere competenties nodig voor een specifieke taak of gesprekssituatie? Dan zijn onze trainingen wellicht passend voor u.

Onze trainingen zijn competentiegericht ontwikkeld; dat wil zeggen dat we de benodigde competenties als uitgangspunt hebben genomen voor onze trainingen.

 

De trainer en acteur

De trainer bewaakt tijdens de training de relatie met de (individuele leerdoelen), hij observeert het gedrag en zorgt voor de terugkoppeling aan de deelnemers. De acteur speelt praktijksituaties voor en laat de deelnemers ervaren wat het effect is van een andere benadering.

 

Herkenbare situaties

In de training maken we onder andere gebruik van effectieve methoden uit het improvisatietheater. Herkenbare praktijksituaties worden door de trainer en acteur nagespeeld. De deelnemers worden uitgenodigd om deze situaties te beïnvloeden. Scène worden geëvalueerd en in een theoretische context geplaatst. De belangrijkste conclusies worden vastgelegd.

 

 

Kijk hieronder voor onze incompany trainingen of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze trainers of bel ons op 030-6062711 en verken meteen je ontwikkelvraag met ons.