Gedragsgerichte trainingen en maatwerk.

Onze trainingen zijn competentiegericht ontwikkeld; dat wil zeggen dat we de benodigde competenties als uitgangspunt hebben genomen voor onze trainingen. Daarnaast hebben we een divers aanbod aan trainingen om "leiding te geven aan gedrag" en om er voor te zorgen dat competentiemanagement van het papier af komt. We ontwerpen graag een maatwerktraining voor u.

ASC9761 LR

Meer informatie over Trainingen

Onze Competentie trainingen

Meerdere competenties in een training.

Meerdere competenties nodig voor een specifieke taak of gesprekssituatie? Dan zijn onze trainingen wellicht passend voor u.

Onze trainingen zijn competentiegericht ontwikkeld; dat wil zeggen dat we de benodigde competenties als uitgangspunt hebben genomen voor onze trainingen.

 

De trainer en acteur 

De trainer bewaakt tijdens de training de relatie met de (individuele leerdoelen), hij observeert het gedrag en zorgt voor de terugkoppeling aan de deelnemers. De acteur speelt praktijksituaties voor en laat de deelnemers ervaren wat het effect is van een andere benadering. 

 

Herkenbare situaties

In de training maken we onder andere gebruik van effectieve methoden uit het improvisatietheater. Herkenbare praktijksituaties worden door de trainer en acteur nagespeeld. De deelnemers worden uitgenodigd om deze situaties te beïnvloeden. Scène worden geëvalueerd en in een theoretische context geplaatst. De belangrijkste conclusies worden vastgelegd. 

 

Competentiegebieden

Liever direct meer informatie over een bepaalde training?

Onze workshops zijn ingedeeld op verschillende competentiegebieden:

 

  • Competentiemanagement
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Communicatie
  • Leidinggeven
  • Loopbaanontwikkeling

  

Staat uw training of cursus niet in het overzicht hierboven? Neem dan gerust contact met ons op. Competentieworkshop biedt standaard maatwerk en dit betekend dat wij altijd de inhoud van de training afstemmen op de wensen van de klant.