Incompany en inhouse trainingen.

Onze incompany trainingen, ook wel inhouse training of bedrijfstraining genoemd zijn trainingen die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Als meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag hebben dan is een incompany training zeer geschikt. Ook al onze open inschrijvingen en workshops kunnen we organiseren bij jou op kantoor. We stellen bovendien unieke maatwerkprogramma’s samen op basis van specifieke leerwensen en leerdoelen.

 

- Organiseer een interactieve training in je organisatie.

- Versterk de vaardigheden en competenties van je collega's.

- Werk gericht aan leerdoelen in je teams door maatwerk.

 

Kijk hieronder voor onze incompany trainingen of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze trainers of bel ons op 030-6062711 en verken meteen je ontwikkelvraag met ons.

 

ASC9761 LR

Meer informatie over Trainingen

Onze Competentie trainingen

Meerdere competenties in een training.

Meerdere competenties nodig voor een specifieke taak of gesprekssituatie? Dan zijn onze trainingen wellicht passend voor u.

Onze trainingen zijn competentiegericht ontwikkeld; dat wil zeggen dat we de benodigde competenties als uitgangspunt hebben genomen voor onze trainingen.

 

De trainer en acteur

De trainer bewaakt tijdens de training de relatie met de (individuele leerdoelen), hij observeert het gedrag en zorgt voor de terugkoppeling aan de deelnemers. De acteur speelt praktijksituaties voor en laat de deelnemers ervaren wat het effect is van een andere benadering.

 

Herkenbare situaties

In de training maken we onder andere gebruik van effectieve methoden uit het improvisatietheater. Herkenbare praktijksituaties worden door de trainer en acteur nagespeeld. De deelnemers worden uitgenodigd om deze situaties te beïnvloeden. Scène worden geëvalueerd en in een theoretische context geplaatst. De belangrijkste conclusies worden vastgelegd.

 

Competentiegebieden

Liever direct meer informatie over een bepaalde training?

Onze workshops zijn ingedeeld op verschillende competentiegebieden:

  • Competentiemanagement
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Communicatie
  • Leidinggeven
  • Loopbaanontwikkeling

 

Kijk hieronder voor onze incompany trainingen of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze trainers of bel ons op 030-6062711 en verken meteen je ontwikkelvraag met ons.