bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

De aanpak

Graag laten wij u kennismaken met onze aanpak tijdens de workshops door vier belangrijke peilers kort toe te lichten.

 

Energieke en krachtige workshops

Onze workshops hebben een krachtige en innovatieve formule, waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd, om op een actieve manier te leren. Hierbij maken we regelmatig gebruik van improvisatietechnieken en methoden uit de theatersport.

 

De trainers

De trainers gebruiken effectieve improvisatiemethoden. Deze methoden laten de deelnemers ervaren wat het effect van hun eigen gedrag is. Ook schuwen onze trainers de bekende managementmodellen niet om gedrag te verklaren.

 

Herkenbare situaties

Acteurs spelen herkenbare en lastige situaties. Uitgangspunt hierbij is het succesvolle en minder succesvolle gedrag van de specifieke competentie(s). De situaties worden vervolgens nogmaals gespeeld, maar nu beïnvloeden de deelnemers het verloop van de situatie. Dit kan door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van de acteur over te nemen. Zo laten ze zien hoe ze het in de praktijk zelf zouden doen.

 

Resultaat

Door onze aanpak verdwijnt de schroom om te oefenen met nieuw gedrag, hebben de deelnemers veel plezier en oefenen ze met hun eigen, herkenbare praktijksituatie. Hierna kunnen de deelnemers het geleerde ook beter in de praktijk toepassen.

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op