bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Loopbaanadvies en ontwikkeladvies

 

Maximum aantal ontwikkeladviezen na 1 dag al bereikt 'NL Leert Door' bereikt!

Gratis loopbaancoaching, loopbaanadvies of ontwikkeladvies


1 december 2020 kwam er opnieuw geld vrij voor ontwikkeladviezen! Dan kon je via het programma NL leert door gebruikmaken van gratis ontwikkeladvies, loopbaancoaching of loopbaanadvies door onze loopbaanadviseurs. De 55.000 trajecten waren na één dag allemaal al vergeven waardoor veel mensen achter het net viste. Maar er is goed nieuws. In 2022 gaat deze regeling waarschijnlijk een vervolg krijgen. 

Meld je dus nu alvast aan voor 2022 door op onderstaand formulier je e-mail, geboortedatum en voor- en achternaam te vermelden. Wij informeren je dan verder over de vervolgstappen om een traject in gang te zetten.

 

Loopbaantraject NL leert door 2020/2021

Het loopbaantraject helpt je met inzichten en concrete handvatten een persoonlijk actieplan op te stellen waar je zelf mee aan de slag kunt. Samen met een loopbaancoach kom je erachter wat je kunt, wat je wilt bereiken, waarom je dat wilt en wat je mogelijkheden zijn. Wij helpen je door het stellen van de juiste vragen en dagen je uit om na te denken waar je voor staat en wat je wilt. Zo kun je weer met vertrouwen vooruit!

 
Unieke voordelen:

  • Een kosteloos loopbaantraject ter waarde van €700
  • Annoniem, gaat buiten de werkgever om
  • Voor iedereen, loondienst, werkloos, ZZP, studerend, etc.
  • Ondersteund door tests
  • Wij ontzorgen je en regelen de administratieve zaken

 

Het traject

Je voert 3 gesprekken van 1 à 1,5 uur (totaal 4 uur) met één van onze coaches en doet een test (Arbeidsmarktkansen) Samen met de coach zoek je samen zoek gaat naar je kwaliteiten, wat je motiveert en wat bij je past. Zo kom je tot een compleet beeld van wat je wilt terugzien in jouw huidige baan, een ander baan in je organisatie of een nieuwe baan. Vervolgens maak je de koppeling naar de arbeidsmarkt en ondersteunt jouw coach je vanaf de zijlijn in de uitvoering van jouw concrete actieplan.

Voor wie

Iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor de regeling. Het maakt niet uit of je op dit moment in loondienst, werkzoekende, zzp’er of zelfstandig ondernemer bent.  

Arbeidsmarktscan AMK

Hoe werkt de Arbeidsmarktkansenscan?

Stappenplan

  1. De kandidaat vult zijn huidige of laatst uitgevoerde functie in.
  2. De kandidaat maakt zijn persoonlijke profiel en geeft o.a. informatie over opleiding, reisbereidheid en contractvorm.
  3. De arbeidsmarktkans wordt zichtbaar. Hoe ziet die er nu uit en in de toekomst? Als je vandaag werkloos zou worden hoe lang duurt dan het vinden van een nieuwe baan?
  4. Vergelijk de huidige functie met kansrijke alternatieve functies op basis van o.a. persoonlijke interesses en competenties. En zie in een oogopslag voor verschillende functies waar voor jou de grootste kansen op de huidige arbeidsmarkt liggen.

 

Test Arbeidsmarktkansen

 

Onze Arbeidsmarktkansen scan is een integraal programma die we inzetten bij dit loopbaanadvies. Het biedt inzicht in de belangrijke vragen: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. 

 

Arbeidsmarktkansen secretaresse

 

Er kan ook een aanvullende loopbaanscan worden afgenomen:

 

Toepassing bij loopbaanadvies en ontwikkeladvies
De Loopbaanscan wordt afgenomen door onze loopbaanadviseurs. Het doel van de Loopbaanscan is bewustzijn creëren over eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Dit kan vervolgens leiden tot loopbaanstappen, maar evenzeer tot betere ontwikkeling binnen de eigen functie. De Loopbaanscan wordt daarom gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement.

 

Rapportage
In de rapportage is een uitgebreide competentieanalyse toegevoegd. In deze analyse worden allereerst de competentiescores van de kandidaat op basis van het persoonlijkheidsprofiel (talent) en de zelfbeoordeling met elkaar vergeleken. Hierin wordt duidelijk wat de kerncompetenties zijn en waar de potentie van de kandidaat ligt. Vervolgens wordt het talent van de kandidaat voor deze competenties vergeleken met hoe motiverend de kandidaat de competenties vindt. Hierbij wordt duidelijk van welke competenties de kandidaat energie krijgt en welke competenties een uitdaging vormen.

Het rapport van de Loopbaanscan is ook een uitstekend hulpmiddel om zelfinzicht en ideeën te verkrijgen over het functioneren en de verdere ontwikkeling van de kandidaat. Ieder hoofdstuk sluit af met passende reflectievragen. Om tips te geven voor de ontwikkeling van de competenties van de kandidaat, wordt aan het einde van de rapportage, per competentie, een link naar een pagina met ontwikkeltips gegeven.

 

Inhoud rapportage van de Loopbaanscan
A1. Wie ben ik?
A2. Wat wil ik?
A3. Wat kan ik?
B1. Competentieanalyse
B2. Ontwikkelsuggesties

 

Loopbaanstappen met de Loopbaanscan
We gebruiken drie gesprekken om het resultaat van de Loopbaanscan door te spreken. De eerste sessie is dan vooral gericht op de persoonlijke eigenschappen; ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat kan ik?’. De tweede sessie is in het algemeen meer gericht op ‘Wat wil ik?’, de drijfveren en interesses van de kandidaat. Dat geeft een richtinggevend inzicht, waarmee de derde stap te zetten is; de eerstkomende loopbaanstappen.

 

Reflectievragen bij de Loopbaanscan
Een sterk punt naast de testresultaten zijn de reflectievragen in het rapport. De adviseur geeft het rapport mee en de kandidaat kan aan de hand van reflectievragen de resultaten doornemen. Dat geeft de basis voor het vervolggesprek.

 

De investering voor dit traject is: € 700,-.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
 

 

 

printen

Neem direct contact met ons op