Competentieset

Reynaarde wil met haar aanbod de competentiespecialist van werkend Nederland zijn. In deze competentieset treft u de meest gebruikte professionele competenties aan. We hebben deze competenties voor u uitgewerkt naar ontwikkelbaarheid, gedragscriteria, competentiegerichte vragen, competentieniveau's, coachingtips, competentietest en suggesties voor coaching, workshops en trainingen.

competenties

Meer informatie over Competenties

Reynaarde wil met haar aanbod de competentiespecialist van werkend Nederland zijn. We adviseren onze klanten over het inrichten van competentiemanagement, trainen en coachen op specifieke competenties en voeren diverse assessment uit voor ontwikkeling en selectie.

In deze competentieset treft u de meest gebruikte professionele competenties aan. We hebben deze competenties voor u uitgewerkt naar ontwikkelbaarheid, gedragscriteria, competentiegerichte vragen, competentieniveau's, coachingtips, competentietest en suggesties voor coaching, workshops en trainingen.

 

Verrassende combinaties

Uit onze samenwerking met partners zijn mooie producten ontstaan zoals BrainstormXL, Competentieworskhop en PeopleFit. Ook lukt het hierdoor steeds, juist door deze samenwerkingsverbanden, om bv. de juiste coach aan een manager te koppelen en creatieve elementen in onze trainingen te verwerken.