Competentieset

Reynaarde wil met haar aanbod de competentiespecialist van werkend Nederland zijn. In onze competentieset hieronder treft u de meest gebruikte professionele competenties aan. We hebben deze competenties voor u uitgewerkt naar ontwikkelbaarheid, gedragscriteria, competentiegerichte vragen, competentieniveau's, coachingtips, competentietest en suggesties voor coaching, workshops en trainingen.

competenties

Meer informatie over Competenties

Reynaarde wil met haar aanbod de competentiespecialist van werkend Nederland zijn. We adviseren onze klanten over het inrichten van competentiemanagement, trainen en coachen op specifieke competenties en voeren diverse assessment uit voor ontwikkeling en selectie.

In deze competentieset treft u de meest gebruikte professionele competenties aan.

Herkenbare competentietaal

Competentietaal kan behoorlijk ingewikkeld zijn voor interne klanten zoals management en medewerkers. Een begrijpelijke taal is één van de succesfactoren voor het goed laten slagen van het invoeren van competenties. Wij zijn goed in staat om de standaard competentieset te vertalen naar voor u en uw organisatie herkenbare taal en kunnen voor uw organisatie specifieke competenties ontwikkelen en beschrijven. 

Gratis volledige competentieset

We hebben een volledige competentieset van 38 onderzochte competenties. De competenties zijn onderverdeeld in vijf kwadranten: Analyse en besluitvorming, Communicatie, management, Motivatie, Ondernemen en Persoonsgebonden. We hebben deze competenties voor u uitgewerkt naar ontwikkelbaarheid, gedragscriteria, competentiegerichte vragen, competentieniveau's, coachingtips, competentietest en suggesties voor coaching, workshops en trainingen.

Bruikbare competenties voor het gehele HR proces

Onze competenties zijn zo opgesteld dat ze voor iedereen goed te begrijpen zijn. Uw leidinggevenden kunnen er dus ook gemakkelijk mee werken. U spreekt dus altijd dezelfde taal: bij selectie, bij ontwikkeling, bij 360 graden feedback, bij het opstellen van nieuwe profielen.

 

Verrassende combinaties

Uit onze samenwerking met partners zijn mooie producten ontstaan zoals BrainstormXL en PeopleFit. Ook lukt het hierdoor steeds, juist door deze samenwerkingsverbanden, om bv. de juiste coach, trainer, assessor en acteur te koppelen aan de vraag van de klant en creatieve elementen in ons aanbod te verwerken.