bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Motivatietest

Hoe vaak knagen er niet allerlei vragen aan u en denkt u;

  • mijn werk is best aardig, maar…?
  • Heb ik de juiste loopbaan gekozen?
  • Moet ik doorgaan of moet ik iets anders gaan doen?
  • Heb ik alles bereikt wat ik hoopte te bereiken?
  • Waarom ben ik nu minder gemotiveerd?

 

Als u stilstaat bij de factoren die uw eigen enthousiasme aanwakkeren en uw eigen gedrevenheid bepalen, kunt u een doordacht antwoord geven op de bovenstaande vragen.

 

Inzicht in motivatie

Onze motivatie test is ontwikkeld om inzicht te verwerven in de belangrijkste drijfveren in u werk. Waarom stapt u s'ochtends uit u bed om naar u werk te gaan? Aan welke voorwaarden moet uw werk voldoen wilt u gemotiveerd zijn? Dit zijn belangrijke vragen om voor u zelf te beantwoorden. De test geeft u de antwoorden en geeft u tevens een helder beeld van uw natuurlijke drijfveren ('zo ben ik altijd al geweest') en van de situationele drijfveren (situationele drijfveren door omgeving of levens/loopbaanfase).

 

Cotan gecetificeerd

De test die wij inzetten is de CarrièreWaarden (CW) vragenlijst en geeft inzicht in iemands drijfveren of motivatoren; welke aspecten van werk zijn motiverend? Een match tussen de carrièrewaarden en kenmerken van een functie bepalen in belangrijke mate de motivatie en bevlogenheid die iemand zal hebben in een functie. Ook geeft de CW aan welke aspecten van werk iemand juist kunnen demotiveren. Deze vragenlijst is zeer positief beoordeeld door de COTAN.

 

Invullen motivatie vragenlijst
U kunt de test online maken. Na het lezen van de handleiding vult u de test in (duur maximaal 25 minuten).

 

Uitwerken van de profielen
Uw profiel wordt uitgewerkt. Op grond hiervan worden de individuele nabesprekingen voorbereid. Tevens worden belangrijke adviezen en conclusies geformuleerd.

 

Nabespreken
De rapportage wordt individueel nabesproken gedurende 1 uur.

 

Kosten

Voor een overzicht van de kosten klikt u op tarieven.

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op