bellen
Contact
Netwerken Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Netwerken
online/offline

 

Beschrijving

Hé jou ken ik nog nergens van:

 

De workshop netwerken biedt deelnemers de kans om hun zakelijke netwerkvaardigheden te verbeteren. Tijdens deze interactieve workshop leren deelnemers niet alleen hoe ze sociale situaties kunnen navigeren, maar ook hoe ze effectief zaken kunnen doen. Door middel van een netwerksimulatie kunnen deelnemers hun persoonlijke stijl ontdekken en hun professionele effectiviteit vergroten. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van online en offline netwerken. De workshop is geschikt voor iedereen die zijn of haar netwerkvaardigheden wil verbeteren, of het nu gaat om het leggen van nieuwe contacten, het onderhouden van bestaande relaties, of het verbeteren van de zakelijke communicatie. Door middel van praktische oefeningen en tips van ervaren netwerkprofessionals, krijgen deelnemers de tools die nodig zijn om zelfverzekerd en succesvol te netwerken.

 

Programma

Doel van de workshop netwerken:

  • Ontdekken van de de eigen effectiviteit in het zakelijk netwerken en het leren aannemen van een sociale professionele houding.

 

Effectief gedrag:

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Netwerken:

  • Legt makkelijk en ontspannen contacten met anderen.
  • Weet een eerste contact altijd uit te bouwen tot een vervolg.
  • Ziet netwerken als een plezierige manier om professioneel zaken te doen.

 

De workshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatietheater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is. De belangrijkste zakelijke online netwerken komen aan bod; twitter, facebook en linkedin.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare- en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groepen
  • Workshop
  • Training
  • Competentietheater

Contact en aanmelden

De workshop Netwerken kunnen we ook aanbieden als cursus of als individuele coaching.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden