bellen
Contact
Netwerken Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Netwerken

 

Beschrijving

Hé jou ken ik nog nergens van:

De workshop netwerken biedt deelnemers de kans om hun zakelijke netwerkvaardigheden te verbeteren. Tijdens deze interactieve workshop leren deelnemers niet alleen hoe ze sociale situaties kunnen navigeren, maar ook hoe ze effectief zaken kunnen doen. Door middel van een netwerksimulatie kunnen deelnemers hun persoonlijke stijl ontdekken en hun professionele effectiviteit vergroten. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van online en offline netwerken. De workshop is geschikt voor iedereen die zijn of haar netwerkvaardigheden wil verbeteren, of het nu gaat om het leggen van nieuwe contacten, het onderhouden van bestaande relaties, of het verbeteren van de zakelijke communicatie. Door middel van praktische oefeningen en tips van ervaren netwerkprofessionals, krijgen deelnemers de tools die nodig zijn om zelfverzekerd en succesvol te netwerken.

 

Programma

Doel van de workshop netwerken:

  • Ontdekken van de de eigen effectiviteit in het zakelijk netwerken en het leren aannemen van een sociale professionele houding.

 

Effectief gedrag:

In de workshop 'Netwerken' gaan we interactief aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden die verband houden met de competentie Netwerken:

 

  • Legt makkelijk en ontspannen contacten met anderen. Je ontdekt technieken om het ijs te breken, interesse te tonen en een positieve eerste indruk achter te laten op een natuurlijke en ontspannen manier. 
  • Weet een eerste contact altijd uit te bouwen tot een vervolg, in deze fase leer je hoe je een eerste contact kunt omzetten in een duurzame relatie. Je ontwikkelt vaardigheden om opvolging te geven, waardevolle gesprekken te voeren en een band op te bouwen die verder reikt dan het eerste contact.
  • Ziet netwerken als een plezierige manier om professioneel zaken te doen. Hierbij leer je hoe je netwerken kunt integreren in je professionele leven op een manier die niet alleen effectief is, maar ook plezierig. Je ontdekt hoe je op een authentieke manier kunt netwerken en waarde kunt toevoegen aan je professionele relaties.


De workshop 'Effectief Netwerken' heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk gestimuleerd en geïnspireerd om op een actieve manier te leren en effectieve netwerkvaardigheden te ontwikkelen.

 

De trainers

De trainers gebruiken effectieve methoden uit o.a. het improvisatietheater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties

In de workshop en training werken we met herkenbare praktijk ervaringen van de deelnemers. Voorafgaand aan de workshop of training worden, in een korte intake, de lastige praktijksituaties en leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

  • Workshop
  • Persoonlijke begeleiding/Coaching
  • Kleine groepen
  • Training
  • Competentietheater

 

Gerelateerde trainingen:

- GRIP op je werkstress
- Planmatig werken
- Persoonlijke effectiviteit
 

Deze workshop of training kunnen we ook aanbieden als:

Coaching
Competentietheater

Training en cursus

 

Gerelateerde thema's zijn:

 

Contact en aanmelden

De workshop Netwerken kunnen we ook aanbieden als cursus of als individuele coaching.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden