bellen
Contact
Netwerken Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: NetwerkenGratis intakegesprek Coaching

 

Versterken van je professionele relaties:

Coaching van je netwerkvaardigheden helpt je bij het versterken van je professionele relaties en als je je netwerkvaardigheden wil aanscherpen. Belangrijke aspecten van succesvol netwerken worden hierbij benadrukt:

 

 • Het vermogen om makkelijk en ontspannen contacten met anderen te leggen vormt de basis van effectief netwerken. De coach helpt je bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, waardoor je comfortabel en authentiek kan communiceren in diverse situaties.
 • Het weten uit te bouwen van een eerste contact tot een vervolg is cruciaal voor het opbouwen van je duurzame professionele relaties. De coaching richt zich op het ontwikkelen van strategieën om contacten te onderhouden en te verdiepen, wat bijdraagt aan je waardevolle connecties op lange termijn.
 • Het zien van netwerken als een plezierige manier om professioneel zaken te doen onderstreept het belang van positieve houding en plezier in netwerken. De coach moedigt je aan om het potentieel van netwerken te omarmen en te zien als een kans voor wederzijdse groei.

 

Netwerkcoaching versterkt het vermogen om succesvolle professionele relaties op te bouwen, je eerste contacten om te zetten in waardevolle connecties en netwerken te benaderen als een positieve en lonende ervaring. Dit leidt tot verbeterde kansen, grotere zichtbaarheid en groei in zowel je carrière als zakelijke activiteiten.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Netwerken:

 • Legt makkelijk en ontspannen contacten met anderen.
 • Weet een eerste contact altijd uit te bouwen tot een vervolg.
 • Ziet netwerken als een plezierige manier om professioneel zaken te doen.

 

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatchwww.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor het coachen op netwerken zetten wij onze Performance-coach in: Performance coaching is een vorm van coaching, gericht op het verder ontwikkelen van persoonlijke eigenschappen en vaardigheden. Een performance coach werkt onder meer aan het persoonlijk functioneren, leidinggevende capaciteiten, het imago en resultaatgerichtheid.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Netwerken kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu