bellen
Contact

Onze Competentieworkshops

Door ons brede aanbod van competentieworkshops vindt u altijd wel iets dat bij uw vraag past. Hieronder kunt u zien op welke competentiegebieden wij workshops aanbieden. Kort en Krachtig, dat is wat onze workshops zijn. Door brede inzet van interactieve werkvormen en acteurs, spelen we het ineffectieve gedrag realistisch na en gaan we interactief met de groep aan de slag om dit gedrag te verbeteren. Heeft u eigen praktijkvoorbeelden?, dan werken we daar graag mee. Alles om uw workshop zo passend mogelijk te maken.

Top 10 workshops

1. » Plannen en organiseren
2. » Samenwerken
3. » Probleemanalyse
4. » Mondelinge communicatie
5. » Overzichtsvermogen
6. » Klantgerichtheid
7. » Leidinggeven
8. » Sensitiviteit
9. » Stressbestendigheid
10.» Oordeelsvorming

 

 

Planning open inschrijving 2023:

Open inschrijvingen Reynaarde:

 

Open inschrijvingen 2023 
in een workshop met elkaar aan het werk

Workshop Durf

In deze workshop leren de deelnemers hun eigen grenzen te verleggen. We maken in de workshop gebruik van improvisatie-technieken uit de theatersport. We bieden deelnemers een veilige en positieve leeromgeving, waarin zij meer risico's durven te nemen dan normaal en hierdoor ook een betere prestatie kunnen neerzetten. We halen de deelnemers uit hun 'comfort zone' en bieden ze de mogelijkheid om dingen anders te DOEN dan ze gewend zijn. We zetten hiermee faalangst om in faalplezier, waardoor zelfvertrouwen ontstaat.

Lees meer

Workshop Invloed

In de workshop Invloed leer je, door gebruik te maken van de juiste stijl en argumenten, meer invloed te hebben op anderen door hun gedachten, plannen, overtuigingen, standpunten, visies of gedrag te beïnvloeden. Zo krijgen de deelnemers anderen mee voor hun eigen standpunt, idee of plan. Dit bereiken we o.a. door de deelnemers feedback te geven op hun effectieve communicatie, confrontatie met eigen voorkeursstijlen en het gebruik van effectieve werkvormen in de trainingen.

Lees meer

Workshop Plannen en Organiseren

Je leert in deze interactieve workshop met een planningsmethodiek te werken, waarmee eigen doelen en prioriteiten bepaald kunnen worden. Zo krijg je weer grip en controle op je planningen, agenda en tijd. Door methodisch en realistisch te plannen, prioriteiten te stellen en belangrijke dingen eerst te doen ben je effectiever en resultaatgerichter in je werk. Verder leer je je schaarse middelen (tijd, geld en energie) toe te kennen aan je prioriteiten om zo de beoogde doelen te kunnen bereiken.

Lees meer

Workshop Lastige gesprekken

Veel gesprekken gaan je goed af. Maar tegen sommige gesprekken kun je behoorlijk opzien! Bijvoorbeeld over klachten van klanten, weerstand van collega’s en het brengen van slecht nieuws. In deze workshop ‘lastige gesprekken’ oefenen we juist die lastige situaties waardoor je deze in de toekomst met meer vertrouwen tegemoet treedt. En het resultaat van het gesprek voor alle betrokkenen naar tevredenheid verloopt.

Lees meer
Meer informatie over Workshops

Heb je een vraag over één van onze workshops of staat de competentie er niet tussen dan kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies.

 

Top 10 workshops

1. » Plannen en organiseren
2. » Samenwerken
3. » Probleemanalyse
4. » Mondelinge communicatie
5. » Overzichtsvermogen
6. » Klantgerichtheid
7. » Leidinggeven
8. » Sensitiviteit
9. » Stressbestendigheid
10.» Oordeelsvorming

 

Wij bieden workshops op de volgende competentiegebieden:

 

Management en Leidinggeven

Alle competenties die gericht zijn op het aansturen, motiveren en ontwikkelen van anderen behoren tot het competentiegebied Management en Leidinggeven.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Coachend leidinggeven

» Leidinggeven TIP!

 

Ondernemen

Bij dit competentiegebied draait het om het signaleren en benutten van kansen op de markt. Het anticiperen en ingaan op wensen van de klant en het hierdoor realiseren van klanttevredenheid behoort ook tot dit competentiegebied.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Klantgerichtheid TIP!

» Ondernemerschap

 

Analyse en Besluitvorming

Competenties op het gebied van verzamelen, analyseren en wegen van gegevens maar ook het innemen van standpunten en het weloverwogen nemen van besluiten vallen onder dit competentiegebied.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Probleemanalyse TIP!

» Oordeelsvorming

» Plannen en organiseren

 

Communicatie

Alle competenties die betrekking hebben op onderlinge communicatie, persoonlijk optreden en sociale vaardigheden vallen onder het competentiegebied

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Communicatie

» Onderhandelen TIP!

» Luisteren

 

Persoonlijke effectiviteit

Competenties van individuen kunnen ook in grote mate worden bepaald door de persoonlijkheid van de persoon in kwestie. Deze competenties vallen in ons model onder het compentiegebied Persoonsgebonden.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Assertiviteit TIP!

» Flexibiliteit

» Nauwkeurigheid

 

Motivatie

Dit competentiegebied bevat competenties die in grote mate afhankelijk zijn van de persoonlijke instelling en motivatie van het individu.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Initiatief nemen

» Resultaatgerichtheid TIP!

 

 

Onze Competentieworkshops

Door ons brede aanbod van workshops vindt u altijd wel iets dat bij uw vraag past. Hieronder kunt u zien op welke competentiegebieden wij workshops aanbieden. Kort en Krachtig, dat is wat onze workshops zijn. Door brede inzet van trainingsacteurs, spelen we het ineffectieve gedrag realistisch na en gaan we interactief met de groep aan de slag om dit gedrag te verbeteren. Heeft u eigen praktijkvoorbeelden?, dan werken we daar ook graag mee. Alles om uw workshop zo passend mogelijk te maken.

Liever direct meer informatie over een specifieke workshop? Kijk dan in ons actuele overzicht, aan de linkerkant van deze pagina, of uw workshop al door ons wordt aangeboden.

 

Onze workshops kunnen we ook aanbieden als training of cursus (meerdaagse) of als individuele coaching.

Staat uw competentie niet in ons overzicht? Neem dan gerust contact op met ons op. Wij verzorgen graag uw workshop of training op maat.