banner

Tests

Loopbaanscan en Loopbaanadvies

 

Onze Loopbaanscan is een integraal testprogramma bedoeld voor loopbaanadvies. Het biedt inzicht in de belangrijke vragen: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. De Loopbaanscan combineert de volgende gevalideerde en betrouwbare testen met gesprekken met een loopbaanadviseur:

 

- Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst
- CarrièreWaarden 
- Interessevragenlijst voor Taken en Sectoren 
- Competentie Zelfbeoordeling 

Tests en assessments


We hebben een grote diversiteit aan tests en assessments die inzicht verschaffen in de capaciteiten, ambities, niveau en competenties van kandidaten. Deze worden onder andere ingezet ter ondersteuning bij coachen, ontwikkelvraagstukken, selectie en de HR-cyclus van beoordelings- en functioneringsgesprekken. De testen worden meestal online afgenomen en de resultaten zijn snel beschikbaar.

Onze testen zijn Cotan gecertificeerd.

Intelligentie voorpagina groen2

Quickscan assessment

Om een eerste indruk bevestigd te krijgen kunt ook gebruik maken van onze Quickscan. Hiermee wordt de kandidaat in een kort assessment getest op zijn drijfveren en ambities en zijn (talent)competenties. De kandidaat wordt in het assessmentgesprek gevraagd een drijfveren test te doen. Tijdens het gesprek vind hiervan de evaluatie plaats en na het gesprek wordt deze in een kort rapport verstuurd. Voorafgaande aan het assessmentgesprek wordt de kandidaat gevraagd om een online Competentietest te maken. De resultaten worden in het Quiscan assessmentgesprek geëvalueerd met de kandidaat.

Verkort assessment

Soms is er geen behoefte aan een uitgebreid psychologisch rapport, maar wilt u gewoon meer houvast voordat u met een kandidaat een vervolggesprek aangaat. In die gevallen is een verkort onderzoek een zinvolle optie. Deze bestaat uit een gestructureerd interview en de afname van een aantal capaciteitentests en persoonlijkheidsvragenlijsten door een assessor.

Uitgebreid onderzoek

Via een uitgebreid onderzoek beoordelen wij de functiegeschiktheid van een kandidaat. Wij doen dit op basis van door u aangegeven competenties of functie-eisen. Op grond daarvan wordt een testprogramma samengesteld dat bestaat uit een gestructureerd interview, capaciteitentests, persoonlijkheidsvragenlijsten en een aantal assessmentopdrachten.

Ontwikkelassessment

Door het talent van medewerkers in beeld te brengen kunt u deze gericht inzetten en versterken. Het Ontwikkelassessment biedt een sterkte-zwakte analyse waarmee u concrete handvatten krijgt om uw competenties optimaal te ontwikkelen.

NVVK Ontwikkelassessment

Door uw competenties in beeld te brengen, kunt u deze gericht inzetten en versterken. Het NVVK Ontwikkelassessment biedt een sterkte-zwakte analyse waarmee u concrete handvatten krijgt om uw veiligheidskundige competenties verder te ontwikkelen.

MDI test

Om inzicht in te krijgen in gedrag, kunt u het MDI-profiel als snel, en betrouwbaar instrument (de validiteit van de MDI-gedragsanalyse ligt rond de 90%!) inzetten. Het MDI-profiel geeft inzicht in ieders individueel gedrag. Het resultaat geeft veel input voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan.

Motivatietest

Onze motivatie test is ontwikkeld om inzicht te verwerven in de belangrijkste drijfveren in u werk. Waarom stapt u s'ochtends uit u bed om naar u werk te gaan? Aan welke voorwaarden moet uw werk voldoen wilt u gemotiveerd zijn? Dit zijn belangrijke vragen om voor u zelf te beantwoorden. De test geeft u de antwoorden en geeft u tevens een helder beeld van uw natuurlijke drijfveren ('zo ben ik altijd al geweest') en van de situationele drijfveren (drijfveren die opgedrongen zijn door omgeving of levenssituatie).

360 graden feedback online

Maak jouw organisatie succesvoller, wendbaarder en effectiever met 360-feedback tool.

360 graden feedback online altijd en overal. Met behulp 360-graden feedback module bent u in staat om een 360-graden beoordeling online uit te voeren. U kunt in het beoordelingsformulier aangeven wie u wilt betrekken bij de beoordeling. Dit kunnen directe collega´s, leidinggevenden, klanten of zelfs mensen uit de privéomgeving van de medewerker zijn. Onze 360-graden tool geeft u hierdoor een objectief beeld van het functioneren en potenties van uw medewerkers.