bellen
Contact
ASC9316 LR

Over ons

Managementmodellen

Adviseren op het gebied van mens en werk vraagt vaak, als het om ontwikkeling gaat, om verduidelijking. Verduidelijking van de fase van de ontwikkeling, hoe ander beter te beïnvloeden en overtuigen, de rol die de teamleden vervullen, de stijl van leidinggeven of hoe je het werk beter kunt organiseren. Deze modellen helpen ons in ons werk om inzichten en een gemeenschappelijke taal te creëeren. Neem een kijkje in onze keuken en bekijk onze meest gebruikte managementmodellen.

Opdrachtgevers

In de loop der jaren hebben we met een groot deel van onze klanten een langdurige relatie ontwikkeld. Van kleine zelfstandige tot beursgenoteerde bedrijven, van techniek tot zorg en van één op één coaching tot langdurige adviesprojecten. Divers, maar altijd met dezelfde focus om competentie-ontwikkeling.

alle samenwerkingen v3

Visie

"Hij heeft 'het' gewoon in zich!" Wat is dat 'het' en gewoon is 'het' zeker niet. Maar wel mooi meegenomen dat hij 'het' al heeft.

Volgens ons is 'het', gedrag. Hoe dat gedrag tot stand komt en zich manifesteert kunnen we het beste uitleggen aan de hand van het Competentmodel.

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven voor open inschrijvingen, workshops, trainingen en meer.

Werkwijze Reynaarde

 

Onze trainingen zijn opgebouwd rondom het zogenaamde actie-leren; deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en uitgedaagd om te oefenen en te experimenteren met nieuw gedrag.

Maatwerk

Uw ontwikkelvraag is onze uitdaging. Met plezier verleiden wij uw medewerkers om de grenzen te verleggen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe of bijzondere trainings- en coachingsmethodieken, waarbij een actieve rol voor de deelnemer steeds ons uitgangspunt is.

Serious games

Met ons competentie-events laten we zien welk gedrag er van medewerkers wordt gevraagd en we laten ook zien wat weerstand en zelfs tegenwerking voor effect heeft op de organisatie en collega's.

Ontwerp

Een geslaagd ontwikkeltraject begint met een goed ontwerp. Soms is een enkele workshop of een training niet voldoende om de juiste ontwikkeling te behalen. Daarvoor is dan een bredere inspanning over een langere tijd noodzakelijk.

Definitie workshop


Een workshop is een plek waar je instrumenten en inspiratie krijgt waarmee jezelf, of de groep, kan gaan creëren. Een hoge mate van participatie (meedoen) en creativiteit is het gevolg.