bellen
Contact
Overtuigingskracht Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Meer over Overtuigingskracht

Workshop Overtuigingskracht

 

Beschrijving

Van gelijk hebben naar gelijk krijgen:

In de workshop Overtuigingskracht leren de deelnemers, door gebruik te maken van de juiste stijl en argumenten, meer invloed te hebben op anderen door hun gedachten, plannen, overtuigingen, standpunten, visies of gedrag te beïnvloeden. Zo krijgen de deelnemers anderen mee voor hun eigen standpunt, idee of plan. Dit bereiken we o.a. door de deelnemers feedback te geven op hun effectieve communicatie, confrontatie met eigen voorkeursstijlen en het gebruik van effectieve werkvormen in de trainingen.

 

Programma

Doel van de workshop overtuigingskracht:

  • Leren effectief communiceren, zodat zij invloed kunnen uitoefenen op het standpunt of idee van de ander.

 

Effectief gedrag:

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Overtuigingskracht:

  • Het houden van een gestructureerd betoog, waarin logische en relevante argumenten op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid naar voren worden gebracht.
  • Het afstemmen van argumenten en presentatie op anderen.
  • De reacties en argumenten van anderen voorzien en daar met eigen argumenten welbewust op inspelen.

 

De workshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatie- theater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Deze workshop kunnen we ook aanbieden als:

 

Gerelateerde thema's zijn: invloed, besluitvaardigheid, persoonlijke overtuigingskracht, impact, verbale overtuigingskracht, beïnvloeden, argumenteren, debateren, presenteren, overtuigen, feedback, pitchen, pleiten en speechen

.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden