bellen
Contact
Overtuigingskracht Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Overtuigingskracht

 

Beschrijving

Van gelijk hebben naar gelijk krijgen:

De workshop Overtuigingskracht is speciaal ontworpen om deelnemers te leren hoe ze meer invloed kunnen uitoefenen op anderen door gebruik te maken van de juiste stijl en argumenten. Het doel is om anderen mee te krijgen voor hun eigen standpunten, ideeën, plannen, overtuigingen, visies of gedrag. Tijdens de workshop zullen deelnemers feedback ontvangen op hun effectieve communicatievaardigheden. Ze zullen ook geconfronteerd worden met hun eigen voorkeursstijlen en leren hoe ze deze kunnen aanpassen om anderen beter te kunnen overtuigen. Daarnaast zullen effectieve werkvormen worden gebruikt om de deelnemers te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun overtuigingskracht. Door deel te nemen aan deze workshop zullen deelnemers hun vermogen vergroten om anderen te beïnvloeden en hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om het overtuigen van collega's, klanten of andere stakeholders, de workshop Overtuigingskracht biedt deelnemers de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te communiceren en anderen te overtuigen van hun standpunten en ideeën. 

 

 

Programma

Doel van de workshop overtuigingskracht:

  • Leren effectief communiceren, zodat zij invloed kunnen uitoefenen op het standpunt of idee van de ander.

 

Effectief gedrag:

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Overtuigingskracht:

  • Het houden van een gestructureerd betoog, waarin logische en relevante argumenten op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid naar voren worden gebracht.
  • Het afstemmen van argumenten en presentatie op anderen.
  • De reacties en argumenten van anderen voorzien en daar met eigen argumenten welbewust op inspelen.

 

De workshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatie- theater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Deze workshop kunnen we ook aanbieden als:

 

Gerelateerde thema's zijn: invloed, besluitvaardigheid, persoonlijke overtuigingskracht, impact, verbale overtuigingskracht, beïnvloeden, argumenteren, debateren, presenteren, overtuigen, feedback, pitchen, pleiten en speechen

.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden