bellen
Contact
Creativiteit Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Creativiteit

 

Beschrijving

Out of the box:

Welkom bij de workshop Creativiteit! Tijdens deze interactieve workshop leer je hoe je met brainstorm- en improvisatiesessies in een hoog tempo een veelheid aan oplossingen kunt bedenken, voor allerlei dagelijkse praktijkproblemen. Creativiteit is een essentiële vaardigheid in het dagelijks leven en in het het werk. Het vermogen om originele ideeën te bedenken en out-of-the-box te denken kan het verschil maken tussen stagnatie en innovatie.

Tijdens deze workshop krijg je handvatten om jouw creativiteit te stimuleren en oplossingen te bedenken die anderen misschien niet zouden bedenken. We gaan aan de slag met diverse technieken om je creativiteit te verbeteren en om te leren om snel en effectief ideeën te genereren. Door middel van brainstorm- en improvisatiesessies word je uitgedaagd om buiten hun comfortzone te denken en nieuwe wegen te bewandelen. Na afloop van deze workshop heb je de nodige tools en technieken in handen om je creativiteit te stimuleren en innovatieve oplossingen te bedenken.

 

Programma

Doel van de workshop creativiteit:

  • De deelnemer kan "out-of-the-box" denken en durft af te wijken van de bekende paden en komt zo tot nieuwe oplossingsrichtingen.

 

Effectief gedrag:

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Creativiteit:

  • Open staan en belangstelling tonen voor andere benaderingswijzen.
  • Het hardop durven uit te spreken van de meest vreemde oplossingen en daarop voortbouwen (Brainstormen)
  • Het ter discussie stellen van vanzelfsprekendheden (Herkaderen)

 

De workshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd, om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatietheater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groepen
  • Workshop
  • Training
  • Competentietheater

Contact en aanmelden

De workshop Creativiteit kunnen we ook aanbieden als cursus of als individuele coaching.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden