bellen
Contact
Presenteren Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Presenteren

 

Beschrijving

Naar een authentiek betoog:

De workshop Presenteren is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun presentatievaardigheden willen verbeteren. Tijdens de interactieve workshop leren de deelnemers hoe ze een boeiende presentatie kunnen geven, waarbij ze voor een groep mensen een gestructureerd, levendig en helder betoog kunnen houden. De workshop richt zich op het structureren van het verhaal en het effectief inzetten van presentatiehulpmiddelen om het publiek te betrekken. Daarnaast krijgen de deelnemers ook inzicht in hun non-verbale communicatie en leren ze hoe ze deze kunnen gebruiken om hun presentatie kracht bij te zetten. Door middel van praktische oefeningen en feedback krijgen de deelnemers de tools en vaardigheden om met vertrouwen te presenteren en hun boodschap helder over te brengen.

 

Programma

Doel van de workshop presenteren:

  • De deelnemer ontwikkeld authentieke presentatie-vaardigheden, waardoor zelfvertrouwen in 'het voor de groep' staan ontstaat.

 

Effectief gedrag:

In de workshop 'Presenteren' gaan we interactief aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden die verband houden met de competentie Mondelinge Presentatie.

  • Het op authentieke wijze overbrengen van complexe, niet al te lange boodschappen, aan een groep. Je leert hoe je je eigen stem en stijl kunt gebruiken om je boodschap helder en boeiend over te brengen, zodat je publiek geboeid blijft en de boodschap begrijpt.
  • Het afstemmen van de boodschap op de doelgroep. Dit omvat het vermogen om je boodschap af te stemmen op de specifieke behoeften, interesses en verwachtingen van je doelgroep. We bespreken technieken voor het identificeren van je publiek en het aanpassen van je presentatie om maximaal impact te hebben.
  • Het zorgdragen voor een krachtige kop, een goed gestructureerde romp en een onvergetelijke staart. Je leert hoe je je presentatie effectief kunt structureren om je boodschap duidelijk over te brengen en je publiek te betrekken.


De workshop Presenteren heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk gestimuleerd en geïnspireerd om op een actieve manier te leren en hun presentatievaardigheden te verbeteren.

 

De trainers

De trainers gebruiken effectieve methoden uit o.a. het improvisatietheater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties

In de workshop en training werken we met herkenbare praktijk ervaringen van de deelnemers. Voorafgaand aan de workshop of training worden, in een korte intake, de lastige praktijksituaties en leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

  • Workshop
  • Persoonlijke begeleiding/Coaching
  • Kleine groepen
  • Training
  • Competentietheater

 

Gerelateerde trainingen:

- GRIP op je werkstress
- Planmatig werken
- Persoonlijke effectiviteit
 

Deze workshop of training kunnen we ook aanbieden als:

Coaching
Competentietheater

Training en cursus

 

Gerelateerde thema's zijn:

 

Contact en aanmelden

De workshop Mondelinge presentatie kunnen we ook aanbieden als training, cursus of als individuele coaching.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op