bellen
Contact
Besluitvaardigheid Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Besluitvaardigheid

 

Beschrijving

De knoop doorhakken:

 

Welkom bij de workshop Besluitvaardigheid! Tijdens deze workshop leer je hoe je met durf besluiten en beslissingen neemt. Dit doe je door een helder standpunt in te nemen en deze te vertalen in actie. Het leren "DOEN" neemt een belangrijke plaats in. Het is soms belangrijk om snel een standpunt in te kunnen nemen en een gegrond oordeel uit te spreken. Het vermogen om snel en effectief te beslissen kan het verschil maken tussen succes en mislukking. Tijdens deze workshop leer je hoe je de knoop kunt doorhakken en over kunt gaan tot actie.

Of je nu een leidinggevende bent die beslissingen moet nemen voor je afdeling, of een medewerker die zelfstandig beslissingen moet nemen, deze workshop zal je helpen om een betere beslisser te worden. We zullen ingaan op de verschillende factoren die van invloed zijn op besluitvaardigheid en je handvatten geven om je beslissingen te verbeteren. Na afloop van deze workshop kun je zelfverzekerd beslissingen nemen en deze eenduidig communiceren.

 

Programma

Doel van de workshop Besluitvaardigheid:

  • De deelnemer ontwikkelt de durf om beslissingen te nemen.

 

Effectief gedrag:

In de workshop Besluitvaardigheid gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Besluitvaardigheid:

  • Beslissingen durven te nemen, ook bij een gebrek aan volledige informatie.
  • Snel standpunt in kunnen nemen, en een gegrond oordeel uitspreken.
  • Spreekt zich eenduidig uit voor een te nemen actie en/of voorstel voor aanpak.

 

De workshop Besluitvaardigheid heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatie- theater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel


Kosten: Klik op tarieven voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groepen
  • Workshop
  • Training
  • Competentietheater

Contact en aanmelden

De workshop Besluitvaardigheid kunnen we ook aanbieden als cursus of als individuele coaching.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op