bellen
Contact
Durf Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Durf

 

Beschrijving

Wat wil je heel graag doen maar doe je niet?

Welkom bij de workshop Durf! In deze inspirerende workshop worden deelnemers uitgedaagd om hun eigen grenzen te verleggen en meer durf te tonen. We maken gebruik van boeiende improvisatie-technieken uit de theatersport om de deelnemers te helpen hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. De workshop biedt een veilige en positieve leeromgeving waarin deelnemers worden aangemoedigd om meer risico's te nemen dan ze normaal gesproken zouden doen. Door uit hun comfortzone te stappen, kunnen ze nieuwe vaardigheden en inzichten verwerven die hen in staat stellen om betere prestaties neer te zetten, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. We geloven dat het omzetten van faalangst naar faalplezier een essentieel onderdeel is van het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Door deelnemers te stimuleren om dingen op een andere manier te doen dan ze gewend zijn, kunnen ze hun eigen belemmeringen overwinnen en groeien in hun zelfexpressie en assertiviteit. Durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf te verrassen met wat je allemaal kunt bereiken? Schrijf je in voor de workshop Durf en ontdek je eigen kracht en lef!

Programma

Doel van de workshop durf:

  • Leren om risico's te nemen om hieruit voordeel te halen en het kunnen falen met een lach, zonder zelfverwijt.

 

Effectief gedrag:

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Durf:

  • Neemt initiatief, ook wanneer de situatie niet geheel duidelijk is.
  • Handelt uit zichzelf zonder eerst alle mitsen en maren te hebben onderzocht.
  • Schudt mislukkingen en falen makkelijk van zich af.

De workshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

De trainers

De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatie- theater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties

Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groepen
  • Workshop
  • Training
  • Competentietheater

 

Contact en aanmelden

De workshop Durf kunnen we ook aanbieden als cursus of als individuele coaching.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden