bellen
Contact
Flexibiliteit Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Flexibiliteit

 

Beschrijving

Flexibiliteit is een rekbaar begrip!:

Welkom bij de workshop Flexibiliteit! In deze training gaan we aan de slag met het ontwikkelen van flexibiliteit en het vermogen om mee te bewegen met veranderingen in onze omgeving. Verandering is een constante factor in ons leven en kan soms uitdagend zijn. Maar hoe we omgaan met veranderingen en in hoeverre we er last van hebben, is grotendeels in onze eigen handen.

In de workshop onderzoeken we de bron van weerstand tegen verandering en leren deelnemers hoe ze flexibeler kunnen worden in hun denkwijze en gedrag. We verkennen verschillende technieken en benaderingen die helpen bij het omarmen van nieuwe en onverwachte situaties.

De workshop biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers kunnen ontdekken hoe ze hun flexibiliteit kunnen vergroten. We delen inzichten, praktische tips en oefeningen die deelnemers in staat stellen om veerkrachtiger en proactiever te worden in het omgaan met veranderingen.

 

Schrijf je in voor de workshop Flexibiliteit en ontdek hoe je jouw weerstand tegen verandering kunt overwinnen en kunt floreren in een dynamische wereld!

 

Programma

Doel van de workshop Flexibiliteit:

  • Het eigen gedrag doelbewust aanpassen aan veranderingen.

 

Effectief gedrag:

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Flexibiliteit:

  • Het hanteren van verschillende communicatiestijlen bij veranderingen.
  • Het wijzigen van de eigen gedragsstijl en aanpak om de oorspronkelijke doelen te behalen.
  • Het doelbewust reageren op veranderende omstandigheden.

De workshop Flexibiliteit heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.


De trainers

De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatie- theater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties

Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groepen
  • Workshop
  • Training
  • Competentietheater

 

Contact en aanmelden

De workshop Flexibiliteit kunnen we ook aanbieden als cursus of als individuele coaching.

 

Gerelateerde thema's zijn: aanpassingsvermogen, creativiteit, inlevingsvermogen, samenwerken, snel kunnen schakelen, flexibel gedrag, flexibilisering, meebewegen, schakelen, omschakel frequentie, omgaan met veranderingen, verandervermogen, veranderbereidheid, veranderurgentie en weerstand.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden