bellen
Contact
Omgevingsbewustzijn Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Omgevingsbewustzijn

 

Beschrijving

Onderbouwen van de toekomst:

 

Welkom bij de workshop Omgevingsbewustzijn! In deze interactieve workshop leer je verbanden te zien tussen ontwikkelingen in de maatschappij, je vakgebied, de organisatie en je eigen functioneren. Het is belangrijk om als professional op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de omgeving en deze te kunnen vertalen naar de eigen organisatie.

Tijdens de workshop gaan we in op het actief inzetten van dit omgevingsbewustzijn voor je werk, je afdeling en de organisatie. Hoe kun je als professional bijdragen aan het anticiperen op veranderingen en het inspelen op kansen en bedreigingen?

We gaan aan de slag met diverse technieken en casussen om het omgevingsbewustzijn te vergroten. Na afloop van de workshop ben je in staat om de verbanden tussen ontwikkelingen in de maatschappij, je vakgebied, de organisatie en je eigen functioneren beter te zien en actief in te zetten voor de organisatie.

 

Programma

 

Doel van de workshop Omgevingsbewustzijn:

  • De deelnemer ontwikkelt het vermogen om kansen en bedreigingen voor de organisatie te signaleren en actief in te zetten.

 

Effectief gedrag:

In de workshop Omgevingsbewustzijn gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Omgevingsbewustzijn:

  • Ontwikkelt een middelange termijn visie
  • Toont zich bewust van ontwikkelingen in de omgeving van de organisatie.
  • Zet de eigen omgevingsvisie actief in voor de organisatie.

 

De workshop Omgevingsbewustzijn heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatie- theater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

 

Praktische informatie

 

Kosten: Klik op tarieven voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groepen
  • Workshop
  • Training
  • Competentietheater

 

Contact en aanmelden

 

De workshop Omgevingsbewustzijn kunnen we ook aanbieden als cursus of als individuele coaching.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op