bellen
Contact
Lastige gesprekken Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Lastige gesprekken

Nu ook Incompany!

 

Beschrijving

'Begrijp voordat je begrepen wilt worden’’:

Veel gesprekken gaan je goed af. Maar tegen sommige gesprekken kun je behoorlijk opzien! Bijvoorbeeld over klachten van klanten, weerstand van collega’s en het brengen van slecht nieuws. In deze workshop ‘lastige gesprekken’ oefenen we juist die lastige situaties waardoor je deze in de toekomst met meer vertrouwen tegemoet treedt. En het resultaat van het gesprek voor alle betrokkenen naar tevredenheid verloopt.

 

Programma

Doel van de workshop Lastige gesprekken:

  • Versterken van je professionele gespreksvaardigheden waardoor je lastige gesprekken in het vervolg met meer vertrouwen tegemoet treedt en deze voor iedereen naar tevredenheid verlopen.

 

Effectief gedrag:

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het ons 4 x B model voor lastige gesprekken:

  • Begrijpen
  • Begrip tonen
  • Begrepen worden
  • Begrenzen

 

 

De aanpak

Je wordt in een open en veilig leerklimaat uitgenodigd om te oefenen en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit noemen wij actie-leren. Je leert door zelf te oefenen, door het observeren van anderen en door het geven en ontvangen van feedback. Je krijgt de gelegenheid om dingen anders te DOEN dan je gewend bent. Hierdoor ervaar je direct het effect van nieuw gedrag, is de workshop dynamisch en hebben de oefeningen impact.

De trainers
Alle trainers hebben referenties in de zorgsector. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in jouw wereld. Ze gebruiken effectieve methoden uit het improvisatietheater waardoor je direct het effect van je eigen gedrag ervaart.

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel, trainer en acteur
    Kosten:
  • € 195,- per deelnemer - tarieven

 

Data Midden-Nederland:

  • Op aanvraag

 

Contact en aanmelden

Coaching

De training "Lastige gesprekken - begrijp voordat je begrepen wilt worden" kunnen we ook aanbieden als individuele coaching.

 

Inschrijven:
Deelnemen aan deze training kan door het invullen van het inschrijfformulier op onze website. Per training kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

 

Als u liever met de collega schoolleiders uit uw samenwerkingsverband wilt deelnemen aan deze training, dan maken wij graag een programma op maat voor u. Bel ons voor de mogelijkheden en het aantrekkelijke groepstarief 030-6062711

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons
antwoordformulier in en wij nemen contact met u op!

Lees ook:

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden