bellen
Contact
Training EFFECT - persoonlijke effectiviteit Trainingen
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

EFFECT - open inschrijving
 

Haal het beste uit jezelf en laat zien wie je echt bent.

 

Je persoonlijke effectiviteit verbeteren in 1 dag? Dat kan! Met onze ervaren trainers en acteurs leert u in 1 dag beter NEE-zeggen, assertief communiceren, beter met uw tijd omgaan, een goede eerste indruk maken en de vaardigheden om uzelf blijvend te ontwikkelen. In de training leer je je persoonlijke effectiviteit kennen. Je gaat aan het werk met verschillende vaardigheden en competenties om je effectiviteit te verbeteren.

 

Deze open inschrijving is bedoelt voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wilt verbeteren in communicatie, timemanagement, profilering en beïnvloeden. 

 

Resultaat van meer EFFECT

  • Je ontwikkeld beproefde technieken en werkwijze.
  • Je ervaart een verbeterde professionelere houding.
  • Je kan effectiever en efficiënter werken.
     

Voor wie is deze open inschrijving geschikt?

De open inschrijving EFFECT is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit in de volle breedte wil ontwikkelen. 

 

Programma

De training is interactief en heeft veel afwisselende werkvormen. Oefeningen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief plannen en organiseren van je werk komen aan de orde. Daarnaast zetten we een trainingsacteur in om met specifieke praktijksituaties te kunnen oefenen. Je leert om werkstijl en houding aan te passen, waardoor je de meer invloed krijgt op je werkplanning. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

 

Gerelateerde trainingen

 

Deze Open inschrijving kunnen we ook aanbieden als:

Planning:

Onze planning voor 2022 publiceren we in januari!

 

Gerelateerde thema's zijn: plannen en organiseren, invloed, persoonlijke overtuigingskracht, overtuigen, feedback, werkorganisatie, agendabeheer, prioriteiten stellen, planmatig werken, mailbeheer, overzicht, werkdruk, werkstress, stress

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden