bellen
Contact
Cursus feedback geven Trainingen
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Cursus feedback geven

Heb je moeite om feedback te geven aan je collega’s? Dat is niet onlogisch, voor veel mensen is het moeilijk om op een opbouwende manier feedback te geven. Tijdens onze cursus feedback geven leer je hoe je helder kunt communiceren en hoe je op een constructieve manier feedback moet geven.


Introductie

In elke carrière komt er een moment dat je feedback moet geven op je collega’s. Als je dit op een goed manier aanpakt, is dit van onschatbare waarde. Het zorgt ervoor dat mensen zich beter in hun job voelen, vermindert stress en spanningen en zorgt voor een verbeterd onderling contact. Toch is het voor vele mensen moeilijk om open en eerlijk te communiceren. Tijdens onze cursus feedback geven leer je op een opbouwende manier feedback te geven.


Doel van de workshop feedback geven

We leren je meer inzicht te krijgen in je eigen en andermans motivaties, behoeften en gevoelens zodat je je feedback op meerdere niveaus kunt aanpassen. Deze inzichten zullen je helpen om helder te communiceren, ook als je een moeilijke boodschap moet overbrengen. Na afloop van de cursus complimenteer je en spreek je je collega’s constructief aan. Zowel negatieve als positieve feedback weet je op een constructieve manier te uiten. Je leert beter omgaan met de reactie van je collega’s en leert zelf ook beter omgaan met feedback. Door deze cursus te combineren met een cursus effectief beïnvloeden slaag je er nog beter in om jouw ideeën helder over te brengen op je collega's.


Aanpak

Bij Reynaarde kom je terecht in een veilig en open leerklimaat waar je kunt oefenen en experimenteren met nieuw gedrag. Wij werken volgens het actie-leren. Dit betekent dat je leert door te oefenen, door anderen te observeren en door feedback te geven en te ontvangen. Je hebt de kans om zaken helemaal anders aan te pakken dan je gewend bent, zo ervaar je direct het effect van je nieuwe gedrag. Onze cursussen zijn dynamisch en bevatten impactvolle oefeningen.


Thema’s

Tijdens de cursus feedback geven, nemen we volgende onderwerpen onder de loep:
Wat is het doel van feedback en waarom is het essentieel in een professionele omgeving?
- Hoe helpt feedback om mijn doelen te bereiken en om succesvoller te worden?
- Hoe stimuleer je je collega’s om constructieve feedback beter te geven en beter te ontvangen?
- Waar geef je als manager feedback op, zowel in team als individueel?
- Wat is de beste manier om gericht feedback te ontvangen?
- Hoe wijs je je collega’s op hun verbeterpunten?
- Welke criteria gelden er bij het geven en ontvangen van feedback?
- Welke valkuilen zijn er als je feedback geeft?


Programma

De cursus feedback geven duurt 1 dagdeel of een volledige dag. Per cursus worden er maximaal 15 personen toegelaten. Na het theoretische gedeelte krijgen alle deelnemers de kans om de theorie in de praktijk om te zetten door rollenspellen te spelen op basis van eigen situaties.


Doelgroep van de workshop

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren feedback geven en ontvangen op een constructieve en efficiënte manier in gesprekken met collega’s, managers, leveranciers en klanten.


De trainers

Onze trainers zijn ervaren en sterke communicatietrainers. Met hun inlevingsvermogen en effectieve manieren uit het improvisatietheater zorgen ze ervoor dat je direct het effect van je nieuwe gedrag ervaart.


Workshop feedback geven op maat en op de werkvloer

Wil je graag samen met je collega’s de workshop feedback geven volgen? Dat kan! Onze cursussen kunnen ook inhouse worden gegeven. Onze trainer organiseert de cursus bij jullie op kantoor. Op voorhand kun je eventueel specifieke leerdoelen en leerwensen doorgeven, zodat de cursus volledig op jullie maat kan worden uitgewerkt.

 

Planning:

Dinsdag 27 juni van 9.00 tot 16.00, Dynahouse in Nieuwegein.

Donderdag 12 oktober van 9.00 tot 16.00, Dynahouse in Nieuwegein.

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden