bellen
Contact
Persoonlijke effectiviteit Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Persoonlijk leiderschap

Nu ook Incompany!

 

Beschrijving

'7 habits van covey’:

Welkom bij de workshop "Persoonlijk Leiderschap"! Deze training is specifiek ontwikkeld voor ambitieuze professionals zoals jij die streven naar persoonlijke groei en effectief leiderschap. In deze workshop zullen we je helpen om jouw persoonlijk leiderschapspotentieel te ontdekken en te ontwikkelen. 

Als ambitieuze werknemer heb je vaak veel ideeën en visies, maar het kan een uitdaging zijn om anderen op overtuigende wijze voor je standpunten te winnen. Deze workshop biedt jou de vaardigheden en inzichten die je nodig hebt om jezelf sterker en overtuigender te presenteren.

Tijdens de workshop zullen we verschillende beïnvloedingsstijlen behandelen en leer je hoe je een overtuigend betoog kunt opbouwen. Je leert effectieve communicatietechnieken en strategieën om anderen te beïnvloeden en jouw ideeën krachtig over te brengen.

Daarnaast gaan we dieper in op persoonlijk leiderschap. Je krijgt inzicht in jouw sterke punten en ontwikkelgebieden, en leert hoe je jouw leiderschapskwaliteiten kunt versterken. We verkennen ook hoe je effectief kunt samenwerken met anderen en een positieve invloed kunt uitoefenen op jouw team en organisatie.

De workshop is interactief en praktijkgericht, met ruimte voor reflectie, oefeningen en discussies. Je zult concrete tools en technieken krijgen die je direct kunt toepassen in jouw professionele leven.

 

Kortom, als je ernaar streeft om jouw persoonlijk leiderschap te versterken, anderen te inspireren en effectief te communiceren, dan is de workshop "Persoonlijk Leiderschap" iets voor jou. Schrijf je in en ontdek hoe je jouw leiderschapspotentieel kunt vergroten en jouw professionele impact kunt versterken.

Programma

Doel van de workshop Persoonlijke Effectiviteit:

  • Leren effectief communiceren om anderen te winnen voor je eigen standpunt of idee.

 

Effectief gedrag:

In de workshop Persoonlijke Effectiviteit gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Persoonlijke Effectiviteit:

  • het houden van een gestructureerd betoog, waarin logische en relevante argumenten op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid naar voren worden gebracht.
  • het afstemmen van argumenten en presentatie op anderen.
  • de reacties en argumenten van anderen voorzien, en daar met eigen argumenten welbewust op in spelen.

 

De aanpak

Je wordt in een open en veilig leerklimaat uitgenodigd om te oefenen en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit noemen wij actie-leren. Je leert door zelf te oefenen, door het observeren van anderen en door het geven en ontvangen van feedback. Je krijgt de gelegenheid om dingen anders te DOEN dan je gewend bent. Hierdoor ervaar je direct het effect van nieuw gedrag, is de workshop dynamisch en hebben de oefeningen impact.

De trainers
Alle trainers hebben een HR achtergrond. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in jouw wereld. Ze gebruiken effectieve methoden uit het improvisatietheater waardoor je direct het effect van je eigen gedrag ervaart.

 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel, trainer en acteur


Kosten:

 

Data

  • Op aanvraag

 

Contact en aanmelden

Coaching

De training "Overtuigen - van gelijk hebben naar gelijk krijgen" kunnen we ook aanbieden als individuele coaching.

 

Inschrijven:
Deelnemen aan deze training kan door het invullen van het inschrijfformulier op onze website. Per training kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

 

Lees ook:

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden