bellen
Contact
Training DURF - uit je comfort-zone open inschrijving Trainingen
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

DURF - open inschrijving
 

2-daagse training over meer lef en zelfvertrouwen


In deze training leer je risico’s te nemen en te kunnen falen met een lach, zonder zelfverwijt. We maken in de workshop gebruik van improvisatie-technieken waardoor je uit je 'comfort zone' komt en meer plezier en vrijheid gaat ervaren. Zo zet je faalangst om in faalplezier, waardoor zelfvertrouwen ontstaat en het nemen van initiatief makkelijker is.

 

Deze open inschrijving is bedoelt voor degene die zich in het werk meer wilt uitspreken, initiatief tonen en meer uit je comfort-zone wilt werken. Tijd om uit je veilige modus te komen en te ontdekken dat met iets meer risico je meer voor elkaar krijgt. En het werk wordt nog leuker ook.

 

Resultaat van meer DURF

  • Je ontwikkeld beproefde technieken en werkwijze.
  • Je ervaart meer plezier en invloed in je werk.
  • Je kan jezelf beter profileren in je werk.
     

Voor wie is deze open inschrijving geschikt?

De open inschrijving DURF is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit op het gebied van uitspreken, beïnvloeden en profileren wilt versterken.

 

Programma

De training is interactief en heeft veel afwisselende werkvormen. Oefeningen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief plannen en organiseren van je werk komen aan de orde. Daarnaast zetten we een trainingsacteur in om met specifieke praktijksituaties te kunnen oefenen. Je leert om werkstijl en houding aan te passen, waardoor je de meer invloed krijgt op je werkplanning. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

 

Kosten: 

zie onze tarieven

 

Planning:

Onze planning voor 2022 publiceren we in januari! 

 

Gerelateerde trainingen

 

Deze Open inschrijving kunnen we ook aanbieden als:

Planning:

Donderdag 21 september van 9.00 tot 16.00, Dynahouse in Nieuwegein.

 

Gerelateerde thema's zijn: plannen en organiseren, invloed, persoonlijke overtuigingskracht, overtuigen, feedback, werkorganisatie, agendabeheer, prioriteiten stellen, planmatig werken, mailbeheer, overzicht, werkdruk, werkstress, stress

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden