bellen
Contact
Training GRIP - voorkom werkstress open inschrijving Trainingen
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

GRIP - open inschrijving

1-daagse training over werkstress en grip krijgen op je werk

 

Deze open inschrijving is bedoelt voor iedereen die dagelijks een hoge werkdruk ervaart, tijd tekort komt, niet aan de eigenlijke dingen toekomt, onderbrekingen ervaart en vindt dat het tijd is om hier iets aan te doen. Tijd voor verandering dus! In de training leer je om te gaan met stress en werkdruk. Je leert overzicht te creëren door effectiever te plannen.

Voor rust in je hoofd en vat op je planning.

We kennen het eigenlijk allemaal wel. Er zijn tijden dat we de grip op ons werk verliezen. We hebben het druk of we laten ons druk maken? We komen er achter dat niet alles in de agenda past. Dan moeten we eigenlijk prioriteiten stellen en keuzes maken, maar daar hebben we het vaak te druk voor. Je hoofd zit vol ideeën en zaken die je nog moet doen. We moeten eigenlijk ons hoofd leegmaken, maar... daar hebben we het te druk voor. Je mailbox loopt vol en eigenlijk zou je die even goed moeten opruimen, maar je raad het al.... je bent te druk met andere prioriteiten. Als we de zaken niet doen de we eigen zouden moeten doen levert dat een gevoel van het verlies van grip op. Dit gevoel is één van de belangrijkste oorzaken van werkstress.

 

Deze open inschrijving is bedoelt voor iedereen die dagelijks een hoge werkdruk ervaart, tijd tekort komt, niet aan de eigenlijke dingen toekomt, onderbrekingen ervaart en vindt dat het tijd is om van deze stress af te komen. Tijd om slimmer te gaan werken in plaats van harder.

In de training leer je om te gaan met deze werkstress en leer je overzicht te behouden.

 

Resultaat van meer GRIP

  • Je ontwikkeld beproefde technieken en werkwijze.
  • Je ervaart meer rust en ruimte in je werk voor de belangrijke zaken.
  • Je kan jezelf beter weren tegen werkstress.
     

Voor wie is deze open inschrijving geschikt?

De open inschrijving GRIP is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit op het gebied van werkorganisatie, assertiviteit en prioriteiten stellen wil versterken. 

 

Programma

De training is interactief en heeft veel afwisselende werkvormen. Oefeningen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief plannen en organiseren van je werk komen aan de orde. Daarnaast zetten we een trainingsacteur in om met specifieke praktijksituaties te kunnen oefenen. Je leert om werkstijl en houding aan te passen, waardoor je de meer invloed krijgt op je werkplanning. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

 

Kosten: 

zie onze tarieven

 

Gerelateerde trainingen

 

Deze Open inschrijving kunnen we ook aanbieden als:

Gerelateerde thema's zijn: plannen en organiseren, invloed, persoonlijke overtuigingskracht, overtuigen, feedback, werkorganisatie, agendabeheer, prioriteiten stellen, planmatig werken, mailbeheer, overzicht, werkdruk, werkstress, stress

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden