bellen
Contact
Training SMART - realistische doelen stellen open inschrijving Trainingen
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

SMART - open inschrijving
 

Smart- doelen stellen is wel zo slim


Het opstellen van doelen is belangrijk om inzicht te krijgen in wat je wilt bereiken. Alleen worden doelen vaak te onduidelijk geformuleerd. Hierdoor is de kans groot dat er in de praktijk niets van je doelen terecht komt. In de training SMART leer je om doelen zo concreet en meetbaar mogelijk te maken, zodat je de kans vergroot dat je ze ook haalt.

 

Deze open inschrijving is bedoelt voor iedereen die meer resultaatgericht wil werken en die ervaart dat doelen regelmatig niet gehaald worden.

 

Resultaat van betere SMART-doelen

  • Je ontwikkeld beproefde technieken en werkwijze.
  • Je ervaart meer controle op het behalen van je resultaten.
  • Je hebt een beter overzicht op je lopende projecten/doelen.
     

Voor wie is deze open inschrijving geschikt?

De open inschrijving SMART is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit op het gebied van resultaatgerichtheid en overzichtsvermogen wilt versterken.

 

Programma

De training is interactief en heeft veel afwisselende werkvormen. Oefeningen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief plannen en organiseren van je werk komen aan de orde. Daarnaast zetten we een trainingsacteur in om met specifieke praktijksituaties te kunnen oefenen. Je leert om werkstijl en houding aan te passen, waardoor je de meer invloed krijgt op je werkplanning. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

 

Kosten: 

zie onze tarieven

 

Planning:

Dinsdag 10 oktober van 9.00 tot 16.00, Dynahouse in Nieuwegein.

 

Gerelateerde trainingen

 

Deze Open inschrijving kunnen we ook aanbieden als:

 

Gerelateerde thema's zijn: plannen en organiseren, invloed, persoonlijke overtuigingskracht, overtuigen, feedback, werkorganisatie, agendabeheer, prioriteiten stellen, planmatig werken, mailbeheer, overzicht, werkdruk, werkstress, stress

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden