bellen
Contact
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Strass App

Werken met de Strass-App 

Is er binnen jouw organisatie bezorgdheid over de huidige manier van werken? Hebben jij en je medewerkers last van werkstress, direct of indirect, met als gevolg het uitval door stress-gerelateerde klachten?

 

Het is tijd om de krachten en grenzen van jezelf en je medewerkers optimaal in te zetten, zonder dat we teveel van onszelf vragen. Samen kunnen we we de efficiëntie, doelgerichtheid, werkplezier en het welzijn van medewerkers in jouw team verbeteren.

 

Duurzaam succes

Onder de juiste omstandigheden kan je werk een leuke, inspirerende en verrijkende omgeving zijn, die bijdraagt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is dè manier om betekenisvol te zijn voor je omgeving en de wereld als geheel. STRASS gelooft dat medewerkers de bron zijn van duurzaam succes in een organisatie. Ze streven naar duurzame verandering in de onderliggende dynamiek van een organisatie. Dit realiseert een positieve en blijvende verbetering in het welzijn van medewerkers. De organisatie en haar teams functioneren hierdoor effectiever.

 

Maar hoe verbeter je effectief het welzijn van je medewerkers? Hoe herstel je de werkdruk- balans? en hoe vergroot je het werkplezier op een effectieve en duurzame manier? Medewerkers die slecht scoren op deze thema’s zijn niet in topconditie. Zij verlaten sneller de organisatie, zijn minder productief en zijn vaker ziek.

Vertrekkend personeel (verloop), burnouts en een hoge werkdruk het zijn allemaal uitkomsten van een onderliggend proces. Voor veel organisaties is dat onderliggende ‘zachtere’, maar essentiële, proces ongrijpbaar en dus lastig om op te interveniëren. Denk aan onderling vertrouwen, verantwoordelijkheid nemen en sociale steun. Door deze onderwerpen tastbaar te maken, worden ze bespreekbaar en oplosbaar. Hierdoor verbetert het welzijn van medewerkers, wordt het samenwerken in teams leuker en wordt de organisatie als geheel effectiever. Dit kunnen we realiseren met de inzet van de Strass-app

 

Wat doet de STRASS-app

Veruit de meeste werkplekken zijn sociaal en dynamisch. Daarom focussen wij op de verandering over tijd. Want, weet je hoe en waarom iets verandert? Dan weet je ook hoe je het kunt verbeteren! Wij bieden een totaaloplossing die gelijktijdig focust op het individu, het team en een organisatie-breed beleid.

Wij complementeren de inzichten met de vertaalslag naar actie. Dit doen we met behulp van teamsessies en lead consults:

  • Teamsessies
    Wij faciliteren sessies, die teams activeren. In de sessies ontwikkelen teams effectieve gewoontes, die passen bij het team. Hierdoor is het resultaat blijvend en wordt het team zelfvoorzienend.
  • Lead Consults
    In persoonlijke gesprekken met teamleiders maken we belangrijke inzichten uit de STRASS-App bespreekbaar. We bieden handvatten en tools waarmee leidinggevenden bewuster worden van hun rol en in staat zijn om de teamleden in hun kracht te zetten.

 

   

Meer over werken met de Strass-App, voorkomen van burn-out, datagedreven stressmanagement en pauze en rust realiseren.

 

Strass-app: https://strass-app.com/ |  https://www.linkedin.com/company/strain-assessment/

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op