bellen
Contact
Training FLEX - loslaten en accepteren open inschrijving Trainingen
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

FLEX - open inschrijving
 

Over het beter omgaan met veranderingen

 

Kennis en werkwijzen verouderen snel en er zijn zo veel veranderende eisen, dat we continue bij moeten leren. Nieuwe informatie moet je snel kunnen opnemen en kunnen verwerken om je taken te kunnen blijven vervullen. Hoe dat leren werkt en hoe eventuele weerstand tegen de nieuwe werkwijze kan worden voorkomen, leer je in deze workshop.

 

Deze open inschrijving is bedoelt voor iedereen die het soms lastig vindt om met veranderingen in het werk om te gaan. Voel je weerstand tegen die veranderingen en zie je beren op de weg dan is tijd om jezelf hier beter in te leren kennen en te leren wat jou helpt om beter met die veranderingen om te gaan.

 

Resultaat van meer FLEX-ibilteit

  • Je ontwikkeld beproefde technieken en werkwijze.
  • Je ervaart meer vertrouwen en acceptatie bij veranderingen.
  • Je kent jezelf beter en weet wat jou helpt bij veranderingen.
     

Voor wie is deze open inschrijving geschikt?

De open inschrijving FLEX is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit op het gebied van flexibiliteit wilt versterken en zijn gedrag bij veranderingen wilt onderzoeken en aan kunnen passen.

 

Programma

De training is interactief en heeft veel afwisselende werkvormen. Oefeningen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief plannen en organiseren van je werk komen aan de orde. Daarnaast zetten we een trainingsacteur in om met specifieke praktijksituaties te kunnen oefenen. Je leert om werkstijl en houding aan te passen, waardoor je de meer invloed krijgt op je werkplanning. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

 

Kosten: 

zie onze tarieven

 

Planning:

Dinsdag 3 oktober van 9.00 tot 16.00, Dynahouse in Nieuwegein.

 

Gerelateerde trainingen

 

Deze Open inschrijving kunnen we ook aanbieden als:

  

Gerelateerde thema's zijn: plannen en organiseren, invloed, persoonlijke overtuigingskracht, overtuigen, feedback, werkorganisatie, agendabeheer, prioriteiten stellen, planmatig werken, mailbeheer, overzicht, werkdruk, werkstress, stress

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden