bellen
Contact
Training FOCUS - werk met meer aandacht open inschrijving Trainingen
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

FOCUS - open inschrijving
 

Werk met meer concentratie en minder stress 


Focussen betekent eigenlijk 'scherp stellen' en heeft alles te maken met je aandacht op iets richten. Dat wil zeggen dat je met 100% aandacht ergens op concentreert. Hoe zorg je er voor dat je niet meer afgeleid raakt? Hoe schakel je snel tussen nadenk-taken en binnenkomende berichten? Hoe werk je lekker in een drukke ruimte en hoe zorg je ervoor dat je aan het einde van de dag voldaan naar huis gaat? In de training Focus leer je hoe je in de drukte en hectiek toch de aandacht voor de kwaliteit en je prioriteit behoudt. 

 

Deze open inschrijving is bedoelt voor iedereen die regelmatig wordt afgeleid, meer kwaliteit wilt leveren en voor degene die beter willen omgaan met alle verstoringen in hun werk.

 

Resultaat van meer FOCUS

  • Je ontwikkeld beproefde technieken en werkwijze.
  • Je ervaart meer rust en ruimte in je werk voor de belangrijke zaken.
  • Je kan jezelf beter weren tegen werkstress.
     

Voor wie is deze open inschrijving geschikt?

De open inschrijving FOCUS is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit op het gebied van werkorganisatie, kwaliteit leveren en focussen in een hectische omgeving.

 

Programma

De training is interactief en heeft veel afwisselende werkvormen. Oefeningen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief plannen en organiseren van je werk komen aan de orde. Daarnaast zetten we een trainingsacteur in om met specifieke praktijksituaties te kunnen oefenen. Je leert om werkstijl en houding aan te passen, waardoor je de meer invloed krijgt op je werkplanning. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

 

Kosten: 

zie onze tarieven

 

Planning:

Donderdag 5 oktober van 9.00 tot 16.00, Dynahouse in Nieuwegein.

 

Gerelateerde trainingen

 

Deze Open inschrijving kunnen we ook aanbieden als:

 

 

Gerelateerde thema's zijn: plannen en organiseren, invloed, persoonlijke overtuigingskracht, overtuigen, feedback, werkorganisatie, agendabeheer, prioriteiten stellen, planmatig werken, mailbeheer, overzicht, werkdruk, werkstress, stress

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden