Het nieuwe werken

Workshops

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Het Nieuwe Werken

Nu ook Incompany!

'Het Nieuwe Werken, nieuw voor mij’:

 
Beschrijving

Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor iedereen die kennis willen maken met Het Nieuwe Werken. Hiermee ben je de ontwikkelingen in jouw organisatie een stapje voor. Vooruitlopen in denken en doen noemen wij dat. In deze workshop maak je kennis met de verschillende aspecten van het nieuwe werken, leer je deze te vertalen naar jouw organisatie en staan we stil bij de rol die jij daar vanuit HR in kunt vervullen.

 

Programma

Doel van de workshop Het nieuwe Werken:

  • Kennismaken met Het Nieuwe Werken zodat je dit kunt vertalen naar de ontwikkelingen in jouw organisatie en naar je eigen rol.

 

Effectief gedrag:

In de workshop "HNW, nieuw voor mij" gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Het nieuwe Werken:

  • tijd en plaatsonafhankelijk werken
  • verantwoordelijk nemen voor eigen resultaten
  • vrije toegang tot systemen en informatie
  • faciliteren van arbeidsverhoudingen op maat

 

De aanpak

We lstarten met de beginselen van Het Nieuwe Werken. Zo ben je in korte tijd op de hoogte van de belangrijkste ideëen over HNW. Daarnaast behandelen we praktijksituaties uit jouw eigen praktijk. Wat gaat al goed en wat kan nog beter? Welke kansen liggen hier voor de organisatie en hoe lever jij daar een bijdrage aan.

De trainer 
Alle trainer heeft een HR achtergrond bij verschillende organisaties. Hierdoor kan hij zich goed inleven in jouw situatie. Je hoort veel praktijkvoorbeelden waarmee je inzicht krijgt in al behaalde successen en leert van eerder gemaakte ‘fouten’.

  

Praktische informatie

Duur: 

  • 1 dagdeel, workshop

 
Kosten:

  • € 145,- per deelnemer   -   tarieven

 

Data:

  • op aanvraag

 

Contact en aanmelden

Coaching

De workshop "Het Nieuwe Werken - nieuw voor mij" kunnen we ook aanbieden als individuele coaching.

 

Inschrijven:
Deelnemen aan deze training kan door het invullen van het inschrijfformulier op onze website. Per training kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

 

printen

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden