communicatie6

Overtuigingskracht

Coaching

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: Overtuigingskracht/ Beïnvloeden

Overtuigen en beïnvloeden:
Doel van de begeleiding bij Overtuigingskracht / Beïnvloeden.
Leren effectief communiceren zodat je andere kan winnen voor je eigen standpunt of idee. 

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding bij Overtuigingskracht/Beïnvloeden gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Overtuigingskracht:

 • Het houden van een gestructureerd betoog, waarin logische en relevante argumenten op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid naar voren worden gebracht.
 • Het afstemmen van argumenten en presentatie op anderen.
 • De reacties en argumenten van anderen voorzien, en daar met eigen argumenten welbewust op in spelen.
   

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren. 

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatchwww.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor het coachen op overtuigingskracht/beïnvloeden zetten wij onze Performance-coach in: Performance coaching is een vorm van coaching, gericht op het verder ontwikkelen van persoonlijke eigenschappen en vaardigheden. Een performance coach werkt onder meer aan het persoonlijk functioneren, leidinggevende capaciteiten, het imago en resultaatgerichtheid.

 

Duur:

Persoonlijke begeleiding:

 • 3 tot 6 sessies

 

Coaching:

 • gemiddeld 6 coachingssessies

 

Kosten:

 

 

De begeleiding bij de competentie Overtuigingskracht Beïnvloeden kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

printen