bellen
Contact
Overtuigingskracht Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: OvertuigingskrachtGratis intakegesprek Coaching

 

Andere me krijgen met jou idee of belang:

Met de coaching van je overtuigingskracht ontwikkel je impactvolle communicatievaardigheden die je helpen anderen mee te krijgen met jou idee of belang. Hierbij worden essentiële aspecten van overtuigen benadrukt:

 

 • Het houden van een sterk betoog, waarin logische en relevante argumenten op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid naar voren worden gebracht is de kern van effectieve overtuiging. De coach begeleidt je bij het ontwikkelen van een gestructureerde presentatie en het vermogen om argumenten krachtig te presenteren.
 • Het afstemmen van argumenten en presentatie op anderen is cruciaal om je overtuigingskracht te vergroten. De coaching richt zich op het begrijpen van de behoeften en standpunten van je publiek en het aanpassen van de boodschap voor maximale impact.
 • Het vermogen om de reacties en argumenten van anderen te voorzien en daar met eigen argumenten welbewust op in te spelen, is een geavanceerde vaardigheid in overtuigingskracht. De coach helpt je bij het ontwikkelen van snelle denkvaardigheden en het vermogen om effectief te reageren op tegengestelde standpunten.

 

Coaching van overtuigingskracht versterkt je vermogen om anderen te overtuigen, argumenten krachtig te presenteren en effectief in te spelen op reacties en argumenten van anderen. Dit leidt tot verbeterde communicatie, grotere invloed en succesvolle resultaten in diverse interacties.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding bij Overtuigingskracht en Beïnvloeden gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Overtuigingskracht:

 • Het houden van een sterk betoog, waarin logische en relevante argumenten op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid naar voren worden gebracht.
 • Het afstemmen van argumenten en presentatie op anderen.
 • De reacties en argumenten van anderen voorzien, en daar met eigen argumenten welbewust op in spelen.

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 6 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Overtuigingskracht kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op