bellen
Contact
Train de Trainer Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Train The Trainer


Beschrijving

'Houd je zaag scherp’’:

De workshop Train de trainer is de ideale training voor trainers die hun vaardigheden willen aanscherpen en hun trainingen naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu al jaren ervaring hebt of net begint, deze workshop biedt voor iedereen uitdagingen en nieuwe inzichten. In deze interactieve workshop leer je nieuwe werkvormen en krijg je feedback van andere trainers, waardoor je jouw eigen trainingen nog effectiever kunt maken. Door het delen van ervaringen en het uitwisselen van kennis, ontwikkel je jezelf als trainer en leer je van anderen. Na afloop van de workshop Train de trainer zul je met meer zelfvertrouwen en inspiratie voor de groep staan.

 

Programma

Doel van de workshop Train The Trainer:

 • De puntjes op de i zetten en geïnspireerd raken door nieuwe werkvormen om trainingen te verbeteren.

Effectief gedrag

In de workshop 'Train de Trainer' gaan we interactief aan de slag met de volgende onderwerpen:

 

 • Verrassend openen: Leer hoe je trainingen op een boeiende en verrassende manier kunt beginnen om de aandacht van je deelnemers te trekken en ze meteen te betrekken bij het leerproces.
 • Echt contact maken met je deelnemers: Ontdek technieken om een authentieke verbinding tot stand te brengen met je deelnemers, zodat ze zich gemotiveerd voelen om actief deel te nemen en te leren van de training.
 • Inspirerende werkvormen: Verken verschillende creatieve en interactieve werkvormen die je kunt gebruiken om je boodschap effectief over te brengen en de betrokkenheid van de deelnemers te vergroten.
 • Succesvol afsluiten: Leer hoe je trainingen op een krachtige en inspirerende manier kunt afronden, waarbij je de belangrijkste leerpunten samenvat en de deelnemers gemotiveerd achterlaat om het geleerde toe te passen in de praktijk.

 

De workshop Train de Trainer heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgedaagd, vriendelijk gestimuleerd en geïnspireerd om op een actieve manier te leren en hun vaardigheden als trainer te verbeteren.

  

De aanpak

Je experimenteert en oefent in een open en veilig leerklimaat met nieuw gedrag. Dit noemen wij actie-leren. Zo leer je; je oefent zelf , observeert anderen en geeft en ontvangt feedback. Je krijgt de gelegenheid om dingen anders te DOEN dan je gewend bent. Hierdoor ervaar je direct het effect van nieuw gedrag, is de workshop dynamisch en hebben de oefeningen impact.

De trainers

De trainers gebruiken effectieve methoden uit o.a. het improvisatietheater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties

In de workshop en training werken we met herkenbare praktijk ervaringen van de deelnemers. Voorafgaand aan de workshop of training worden, in een korte intake, de lastige praktijksituaties en leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. 

Praktische informatie

Duur:

 • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Workshop
 • Persoonlijke begeleiding/Coaching
 • Kleine groepen
 • Training
 • Competentietheater

 

Gerelateerde trainingen:

- GRIP op je werkstress
- Planmatig werken
- Persoonlijke effectiviteit
 

Deze workshop of training kunnen we ook aanbieden als:

Coaching
Competentietheater

Training en cursus

 

Gerelateerde thema's zijn:

 

Contact en aanmelden

De workshop "Train the Trainer - houd je zaag scherp" kunnen we ook aanbieden als individuele coaching.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of heb je een andere vraag? Vul hieronder ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Lees ook:

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden