bellen
Contact
Overtuigen Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Overtuigen

Nu ook Incompany!


Beschrijving

'Van gelijk hebben naar gelijk krijgen’:

De workshop Overtuigen is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun overtuigingskracht willen versterken en anderen op een overtuigende wijze voor hun standpunten willen winnen. Als professional heb je vaak veel ideeën, maar het kan een uitdaging zijn om anderen effectief te overtuigen. Tijdens deze workshop krijg je de tools en technieken aangereikt om jezelf sterker en overtuigender te presenteren. In de workshop komen verschillende beïnvloedingsstijlen aan bod, zodat je leert welke stijl het beste bij jou en je doelgroep past. Daarnaast leer je hoe je een betoog opbouwt dat anderen op een overtuigende manier raakt en overtuigt. Je krijgt inzicht in de kracht van argumentatie en hoe je deze effectief kunt inzetten. Of je nu anderen wilt overtuigen in een zakelijke setting, tijdens een presentatie of in een informele setting, deze workshop biedt je de vaardigheden en kennis om je overtuigingskracht te vergroten en succesvoller te zijn in het bereiken van je doelen.

 

Programma

Doel van de workshop Overtuigen:

  • Leren effectief communiceren om anderen te winnen voor je eigen standpunt of idee.

 

Effectief gedrag:

In de workshop "van gelijk hebben naar gelijk krij gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Overtuigen:

  • het houden van een gestructureerd betoog, waarin logische en relevante argumenten op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid naar voren worden gebracht.
  • het afstemmen van argumenten en presentatie op anderen.
  • de reacties en argumenten van anderen voorzien, en daar met eigen argumenten welbewust op in spelen.

 

De aanpak

Je wordt in een open en veilig leerklimaat uitgenodigd om te oefenen en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit noemen wij actie-leren. Je leert door zelf te oefenen, door het observeren van anderen en door het geven en ontvangen van feedback. Je krijgt de gelegenheid om dingen anders te DOEN dan je gewend bent. Hierdoor ervaar je direct het effect van nieuw gedrag, is de workshop dynamisch en hebben de oefeningen impact.

De trainers
De trainer en acteur zijn ervaring in het trainingen in overtuigingskracht en beïnvloedingsstijlen. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in jouw situatie. Ze gebruiken effectieve methoden uit het improvisatietheater waardoor je direct het effect van je eigen gedrag ervaart.

 

Praktische informatie

Duur Midden-Nederland:

  • dinsdag 1 oktober 13.00 - 16.30
  • woensdag 30 oktober 9.00 - 12.30


Kosten:

 

Data:

  • op aanvraag

Contact en aanmelden

Coaching

De workshop "Overtuigen - van gelijk hebben naar gelijk krijgen" kunnen we ook aanbieden als individuele coaching.

 

Inschrijven:
Deelnemen aan deze training kan door het invullen van het inschrijfformulier op onze website. Per training kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

 

Lees ook:

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden