bellen
Contact
Impact Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Impact

 

Beschrijving

Hier ben ik dan:
De workshop Impact is gericht op het maken van een sterke en positieve eerste indruk. Een goede eerste indruk kan van groot belang zijn bij het opbouwen van relaties en het bereiken van doelen. Tijdens de interactieve workshop leren de deelnemers hoe ze een vertrouwenwekkende eerste indruk kunnen maken. Dit gebeurt aan de hand van praktijksituaties die worden nagespeeld met behulp van een acteur. De deelnemers worden uitgedaagd om in deze situaties zichzelf zo goed mogelijk te presenteren en een goede indruk achter te laten. Hierbij besteden we ook aandacht aan de 'elevator pitch', oftewel de korte presentatie waarin de deelnemers zichzelf en hun ideeën op een overtuigende manier kunnen presenteren. De workshop Impact is geschikt voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met het maken van een goede indruk en het opbouwen van relaties.

 

Programma

Doel van de workshop impact:

  • Bewust maken van hun eigen 'performance' en deze verbeteren door persoonlijke tips en oefenen met een acteur.

 

Effectief gedrag:

In de workshop 'Impact' gaan we interactief aan de slag met het versterken van de volgende gedragingen die verband houden met de competentie Impact:

 

  • Het zelfverzekerd overkomen. Dit omvat het ontwikkelen van zelfvertrouwen en assertiviteit om op een krachtige en overtuigende manier te communiceren en te handelen. Je leert om stevig in je schoenen te staan en je boodschap duidelijk en zelfverzekerd over te brengen, waardoor je impact vergroot wordt.
  • Zich deskundig tonen op verschillende manieren. Hierbij leer je hoe je je kennis, expertise en ervaring effectief kunt presenteren en communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Je ontwikkelt vaardigheden om op een geloofwaardige en overtuigende manier te laten zien dat je deskundig bent, waardoor anderen jouw mening en standpunten serieuzer zullen nemen.
  • Het op een professionele manier opkomen voor de eigen mening. Dit betekent dat je leert om op een respectvolle en assertieve manier voor jezelf op te komen en je eigen mening te uiten, zelfs in uitdagende situaties. Je ontwikkelt het vermogen om je standpunten duidelijk en professioneel te communiceren, waardoor je invloed en impact binnen de organisatie wordt versterkt.

 

De workshop 'Impact' heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgedaagd, vriendelijk gestimuleerd en geïnspireerd om op een actieve manier te leren en hun persoonlijke impact te vergroten.
 

De trainers

De trainers gebruiken effectieve methoden uit o.a. het improvisatietheater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties

In de workshop en training werken we met herkenbare praktijk ervaringen van de deelnemers. Voorafgaand aan de workshop of training worden, in een korte intake, de lastige praktijksituaties en leerdoelen van de deelnemers geïnventariseerd. 

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

  • Workshop
  • Persoonlijke begeleiding/Coaching
  • Kleine groepen
  • Training
  • Competentietheater

 

Gerelateerde trainingen:

- GRIP op je werkstress
- Planmatig werken
- Persoonlijke effectiviteit
 

Deze workshop of training kunnen we ook aanbieden als:

Coaching
Competentietheater

Training en cursus

 

Gerelateerde thema's zijn:

 

Contact en aanmelden

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden