bellen
Contact
Voortgangsbewaking Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Voortgangsbewaking

 

Beschrijving

Bewaken en zeker stellen van activiteiten:

De workshop voortgangsbewaking is gericht op het leren bewaken van je planning, voortgang van je activiteiten en voortgang van je projecten. Tijdens deze interactieve workshop wordt een praktijkcasus gebruikt om de deelnemers bewust te maken van het belang van procedures en hoe deze opgesteld en bewaakt kunnen worden. De deelnemers krijgen inzicht in het bewaken van de voortgang van taken en activiteiten van zowel anderen als van zichzelf, om zo zeker te stellen dat deze binnen de gestelde tijd en met de aanwezige middelen worden gerealiseerd. Door middel van praktische oefeningen leren de deelnemers om de voortgang van taken en activiteiten te monitoren, knelpunten te identificeren en op te lossen. Deze workshop is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor het bewaken van de voortgang van taken, projecten en activiteiten binnen een organisatie, of dit nu als leidinggevende of als medewerker is. Na afloop van de workshop hebben de deelnemers de kennis en vaardigheden om procedures op te stellen en te bewaken om zo de voortgang van taken en activiteiten te waarborgen.

 

Programma

Doel van de workshop voortgangsbewaking:

  • Inzicht in het belang van voortgangsbewaking en praktische vaardigheden aanleren om de voortgang van werk te kunnen bewaken.

 

Effectief gedrag:

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Voortgangsbewaking:

  • Vragen om terugmelding of rapportage en het maken van vervolgafspraken.
  • Controleren van de voortgang van het werk van zichzelf en van anderen.
  • Het signaleren en benoemen van afwijkingen.

De workshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatie- theater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

Praktische informatie

Duur:

  • 1 dagdeel

 

Kosten: klik op tarieven voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groepen
  • Workshop
  • Training
  • Competentietheater

 

Contact en aanmelden

De workshop Voortgangsbewaking kunnen we ook aanbieden als cursus of als individuele coaching.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden