bellen
Contact
Voortgangsbewaking Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching /Individueel traject: VoortgangsbewakingGratis intakegesprek Coaching

 

Effectieve procesbeheersing:

Coaching van voortgangsbewaking helpt je bij een effectievere projectbeheersing en het resultaatgericht werken. Belangrijke aspecten worden hierbij aangestipt:

 

 • Vragen om terugmelding of rapportage en het maken van vervolgafspraken vormen de basis voor het bewaken van voortgang. De coach begeleidt je bij het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden om regelmatig feedback te verzamelen en duidelijke vervolgstappen te definiëren.
 • Controleren van de voortgang van het werk van jezelf en anderen omvat het vermogen om taken en activiteiten te monitoren en ervoor te zorgen dat ze op schema blijven. De coach biedt methoden om dit proces gestructureerd aan te pakken, wat bijdraagt aan efficiëntie en succes.
 • Het signaleren en benoemen van afwijkingen vereist een scherp oog voor detail en analytische vaardigheden. De coaching helpt je bij het ontwikkelen van het vermogen om potentiële problemen of afwijkingen te herkennen en tijdig aan te pakken.

 

Coaching van voortgangsbewakings versterkt het vermogen om projecten en activiteiten effectief te beheren, te anticiperen op uitdagingen en tijdig bij te sturen. Dit resulteert in verbeterde efficiëntie, betere projectresultaten en verhoogd succes in diverse inspanningen.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding bij Voortgangsbewaking gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Voortgangsbewaking:

 • Vragen om terugmelding of rapportage en het maken van vervolgafspraken.
 • Controleren van de voortgang van het werk van zichzelf en anderen.
 • Het signaleren en benoemen van afwijkingen.

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de coachee wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatchwww.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor het coachen op voortgangsbewaking zetten wij onze Managementcoach in: bij het coachen van managers en leidinggevenden ligt de nadruk vooral op de knelpunten die vaak voorkomen in een managementfunctie. Je kunt hierbij denken aan versterking van leiderschap en het verbeteren van resultaten, maar ook prioriteiten stellen en duidelijkheid verschaffen zijn regelmatig het onderwerp.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Voortgangsbewaking kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op