bellen
Contact
Presenteren Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: Presenteren

Gratis intakegesprek Coaching

 

Naar een authentiek betoog:

De coaching bij presenteren helpt je bij het ontwikkelen van je effectieve communicatievaardigheden voor groepen. Hierbij wordt ingespeeld op belangrijke aspecten van presenteren:

 

 • Op authentieke wijze complexe, niet al te lange, boodschappen overbrengen aan een groep staat centraal in effectieve presentaties. De coach begeleidt je bij het ontwikkelen van duidelijke en begrijpelijke communicatiestijlen om complexe informatie op een boeiende manier te presenteren.
 • Het afstemmen van je boodschap op de doelgroep is cruciaal voor het vasthouden van de aandacht en relevantie. De coaching richt zich op het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van je publiek en het aanpassen van de presentatie voor maximale impact.
 • Het zorgdragen voor een krachtige kop, een goed gestructureerde romp en een onvergetelijke staart vormt de kern van een overtuigende presentatie. De coach helpt je bij het ontwikkelen van een aantrekkelijke openingszin, een heldere en gestructureerde presentatie en een sterke afsluiting.

 

Coaching bij presenteren versterkt je vermogen om complexe boodschappen effectief over te brengen, de boodschap af te stemmen op de doelgroep en presentaties op te bouwen met impactvolle koppen, inhoud en afsluitingen. Dit leidt tot verbeterde communicatie, verhoogde betrokkenheid en succesvolle presentaties in diverse situaties.

Effectief gedrag:

In de begeleiding bij Presenteren voor groepen gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de training Mondelinge presentatie:

 • Het op autenthieke wijze overbrengen van complexe, niet al te lange boodschappen aan een groep.
 • Het afstemmen van de boodschap op de doelgroep.
 • Het zorgdragen voor een krachtige kop, een goed gestructureerde romp en een onvergetelijke staart.

 

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching: 

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatchwww.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor het coachen op het Presenteren voor groepen zetten wij onze Managementcoach in: bij het coachen van managers en leidinggevenden ligt de nadruk vooral op de knelpunten die vaak voorkomen in een managementfunctie. Je kunt hierbij denken aan versterking van leiderschap en het verbeteren van resultaten, maar ook prioriteiten stellen en duidelijkheid verschaffen zijn regelmatig het onderwerp.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Presenteren kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op