bellen
Contact
Leervermogen Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: LeervermogenGratis intakegesprek Coaching

 

Vergroot je leerpotentieel naar :

De coaching van leervermogen vergroot je leerpotentieel en flexibiliteit om en brengt je voortdurende groei en aanpassing in een snel veranderende wereld. Dit omvat het ontwikkelen van drie essentiële aspecten:

 

 • De coach stimuleert je om nieuwsgierig te blijven en te streven naar veelzijdigheid. Dit resulteert in het vermogen om snel nieuwe informatie en trends te absorberen en deze effectief toe te passen. Dit betekend dat je wendbaar moet zijn bij nieuwe ontwikkelingen. 
 • Door nieuwe kennis en opgedane ervaringen effectief te verwerken omvat je het vermogen om voortdurend te evolueren en te verbeteren. De coach begeleidt je bij het integreren van nieuwe inzichten in je dagelijkse routines en werkwijzen, wat leidt tot verhoogde efficiëntie en innovatie.
 • Het niet alleen leren van je eigen opgedane ervaringen maar ook door te kijken naar die van een ander moedigt de coach je aan om kennis te putten uit andermans ervaringen en dit toe te passen om sneller en slimmer te groeien. Dit stimuleert effectieve besluitvorming en versnelt de leercurve.

 

Coaching van leervermogen leidt tot een voortdurende ontwikkeling van individuen en organisaties, waarbij de nadruk ligt op het omarmen van verandering, het integreren van nieuwe kennis en het benutten van collectieve wijsheid. Dit draagt bij aan wendbaarheid, aanpassingsvermogen en succes op lange termijn.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding op Leervermogen gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Leervermogen:

 • Het zich snel in kunnen werken bij nieuwe ontwikkelingen, ook buiten het eigen vakgebied of specialisme.
 • Het verwerken van nieuwe kennis en opgedane ervaring in bestaande werkwijzen en handelingen.
 • Het leren van ervaringen van anderen en hiervan bij eigen handelen gebruik maken.

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatch www.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Coachen op persoonlijkheid. De persoonlijkheid (het karakter) is een combinatie van aanleg en in de loop van het leven ontwikkelde typerende kenmerken. De wijze waarop u heeft leren omgaan met gebeurtenissen en met mensen bepaalt in belangrijke mate uw denken en handelen. “De aard van het beestje”. Dit levert voor ieder mens ook beperkingen op.

   

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Leervermogen kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op