bellen
Contact
Visie Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: VisieGratis intakegesprek Coaching

 

Heldere doelen en strategisch leiderschap:

 Coaching van visie helpt je bij je streven naar heldere doelen en strategisch leiderschap. Verschillende belangrijke aspecten worden hierbij belicht:

 

 • Gestructureerd werken met een analysemodel vormt de basis voor het ontwikkelen van een doordachte visie. De coach begeleidt je bij het gebruik van analytische tools om gegevens te organiseren en inzicht te krijgen, wat resulteert in het creëren van een gestructureerd raamwerk voor hun visie.
 • Samenwerken om tot een gedeelde visie te komen benadrukt het belang van inclusieve betrokkenheid. De coach helpt bij het faciliteren van dialoog en het bevorderen van samenwerking om te zorgen voor een bredere acceptatie en ondersteuning van de visie.
 • Het vermogen om een ruime blik te hebben en het grotere geheel te blijven zien is een kernkenmerk van visie.De coach helpt je bij het ontwikkelen van strategische denkvaardigheden, waardoor ze verder kunnen kijken dan de huidige omstandigheden en toekomstige mogelijkheden kunnen identificeren.

 

Coaching van visie stimuleert het vermogen om een inspirerende en doelgerichte visie te creëren, samenwerking te bevorderen en te blijven focussen op het grotere plaatje. Dit resulteert in effectieve leiderschapscapaciteiten en het vermogen om een organisatie of team in de juiste richting te sturen.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding op Visie gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Visie:

 • Gestructureerd werken met een anlysemodel.
 • Samenwerken om tot een gedeelde visie te komen.
 • Heeft een ruime blik en is in staat om het grotere geheel te blijven zien.

 

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelenemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatch www.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor het coachen op visie zetten wij onze Managementcoach in: bij het coachen van managers en leidinggevenden ligt de nadruk vooral op de knelpunten die vaak voorkomen in een managementfunctie. Je kunt hierbij denken aan versterking van leiderschap en het verbeteren van resultaten, maar ook prioriteiten stellen en duidelijkheid verschaffen zijn regelmatig het onderwerp.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Visie kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu