bellen
Contact
Creativiteit Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coachen / Individueel traject: CreativiteitGratis intakegesprek Coaching

 

Ontwikkel je innovatieve potentieel

De coaching van creativiteit stelt je in staat stelt je innovatieve potentieel te ontketenen. Dit proces omvat het omarmen van drie fundamentele aspecten:

 

 • In de coaching moedigen we je aan om nieuwsgierig te zijn en diverse perspectieven te verwelkomen. Dit vergroot de mogelijkheid om grenzen te verleggen en nieuwe ideeën te ontdekken. 
 • Je creëert een veilige ruimte waarin jij en anderen vrijuit ideeën kunnen uiten, hoe onconventioneel ook. Dit leidt tot het ontstaan van baanbrekende concepten en de ontwikkeling van innovatieve strategieën, Ook wel Brainstormen aldus het durven uitspreken van vreemde oplossingen en daarop voortbouwen. 
 • Creativiteit daagt bestaande aannames uit en bevordert nieuwe invalshoeken. De coach helpt individuen bij het herdefiniëren van problemen, wat leidt tot het verkennen van alternatieve oplossingen en het stimuleren van creatieve denkprocessen. Hierbij komt kijken dat je vanzelfsprekendheden ter discussie stelt ookwel, herkaderen of omdenken genoemd. 

 

De coaching van creativiteit gaat verder dan het vergroten van innovatie; het inspireert individuen om vol vertrouwen buiten de gebaande paden te treden, ongebruikelijke ideeën te omarmen en traditionele perspectieven uit te dagen. Dit leidt tot zowel persoonlijke groei als professioneel succes.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding op creativiteit gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Creativiteit:

 • Open staan en belangstelling tonen voor andere benaderingswijzen.
 • Het hardop durven uit te spreken van de meest vreemde oplossingen en daarop voortbouwen (Brainstormen)
 • Het ter discussie stellen van vanzelfsprekendheden (Herkaderen)

 

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatchwww.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor het coachen op creativiteit zetten wij onze Managementcoach in: bij het coachen van managers en leidinggevenden ligt de nadruk vooral op de knelpunten die vaak voorkomen in een managementfunctie. Je kunt hierbij denken aan versterking van leiderschap en het verbeteren van resultaten, maar ook prioriteiten stellen en duidelijkheid verschaffen zijn regelmatig het onderwerp.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Creativiteit kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op