bellen
Contact
Plannen en organiseren Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Plannen en organiseren Timemanagement Gratis intakegesprek Coaching

 

Meer grip krijgen:

Coaching bij Plannen en Organiseren, specifiek gericht op timemanagement, richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om effectief en efficiënt te kunnen werken.

 

Tijdens deze coachingssessies gaan we actief aan de slag met het versterken van het volgende gedrag:

 • Het vermogen om verschillende soorten werkzaamheden op een effectieve en efficiënte manier te combineren. Dit omvat het kunnen identificeren van de belangrijkste taken en het creëren van een planning of schema dat prioriteit geeft aan deze taken. Door effectief te plannen en te organiseren, kun je je tijd en energie optimaliseren en productiever zijn in je werk.
 • Het stellen van prioriteiten, zowel voor jezelf als voor anderen. Dit omvat het vermogen om de belangrijkste taken en doelen te identificeren en deze op de juiste volgorde te plaatsen. Het stellen van prioriteiten helpt je om focus te behouden, deadlines te halen en te voorkomen dat je overweldigd raakt door een overvloed aan taken.
 • Het zorgen voor tijdige beschikbaarheid, tijd en voorraad van benodigde middelen. Dit omvat het plannen en organiseren van de benodigde middelen, zodat ze op het juiste moment beschikbaar zijn. Effectief plannen en organiseren van middelen minimaliseert vertragingen en zorgt voor een soepele voortgang van het werkproces.

 

Tijdens de coachingssessies worden verschillende technieken en strategieën aangereikt om je plannings- en organisatievaardigheden te verbeteren. Dit kan variëren van het aanleren van time-managementtechnieken en prioriteitsstelling tot het ontwikkelen van effectieve planningshulpmiddelen en systemen.

 

 

Effectief gedrag:

In de coaching Plannen en organiseren Timemanagement gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie:

 • Het combineren van verschillende soorten werkzaamheden op een effectieve en efficiënte manier.
 • Het stellen van prioriteiten voor zichzelf en het plannen van activiteiten van anderen.
 • Er voor zorgen dat benodigde middelen tijdig beschikbaar en voorradig zijn.

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 6 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook professionele vaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching Plannen en Organiseren Timemanagement:

 • Individuele coaching Plannen en organiseren timemanagement zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor het coachen op plannen en organiseren ligt de nadruk op het versterken van de persoonlijke leiderschap en het verbeteren van resultaten, het stellen prioriteiten en het verschaffen van duidelijkheid voor jezelf en voor anderen zijn regelmatig het onderwerp.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Plannen en organiseren kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op