Plannen en organiseren

Coaching

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: Plannen & organiseren/Timemanagement

Doelrealisatie door realistisch plannen:
Doel van de begeleiding bij Plannen en organiseren / Timemanagement:
Het methodisch leren werken aan een realistische planning.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding op Plannen en organiseren/Timemanagement gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie:

 • Het combineren van verschillende soorten werkzaamheden op een effectieve en efficiënte manier.
 • Het stellen van prioriteiten voor zichzelf en het plannen van activiteiten van anderen.
 • Er voor zorgen dat benodigde middelen tijdig beschikbaar en voorradig zijn.
   

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 6 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook professionele vaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor het coachen op plannen en organiseren ligt de nadruk op het versterken van de persoonlijke leiderschap en het verbeteren van resultaten, het stellen prioriteiten en het verschaffen van duidelijkheid voor jezelf en voor anderen zijn regelmatig het onderwerp.

 

Duur:

Persoonlijke begeleiding en coaching:

 • 6 sessies

 

Kosten:

 

De begeleiding bij plannen en organiseren/timemanagement kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

 

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

 

printen