bellen
Contact

Assessment voor toelating middelbare veiligheidskundige (MVK) QHSE Next

Het primaire doel van de capaciteitentest is om ervoor te zorgen dat elke deelnemer aan onze MVK-opleiding beschikt over de vereiste capaciteit om de opleiding succesvol te voltooien en op efficiënte wijze bij te dragen aan de veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsdoelstellingen van hun werkplek.

 

Deze test is niet bedoeld om mensen te beperken, maar om meer kansen te creëren. Het stelt kandidaten zonder een formele MBO-4 kwalificatie in staat om hun potentieel en geschiktheid voor de opleiding aan te tonen.

<< meer over de capaciteitentest >>

Schermafbeelding 2023 06 09 om 15.43.58
Meer informatie over Competentietests

Alle competentietest

 

Ben je benieuwd hoe je scoort op een competentie en wil je weten wat je nog te ontwikkelen hebt? Hieronder staat per competentie voor je klaar. Vul de test in en we sturen je de uitslag toe zodat je precies weet hoe je er voor staat.

 

Management en Leidinggeven

Alle competenties die gericht zijn op het aansturen, motiveren en ontwikkelen van anderen behoren tot het competentiegebied Management en Leidinggeven.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Coachend leidinggeven

» Leidinggeven TIP!

 

Ondernemen

Bij dit competentiegebied draait het om het signaleren en benutten van kansen op de markt. Het anticiperen en ingaan op wensen van de klant en het hierdoor realiseren van klanttevredenheid behoort ook tot dit competentiegebied.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Klantgerichtheid TIP!

» Ondernemerschap

 

Analyse en Besluitvorming

Competenties op het gebied van verzamelen, analyseren en wegen van gegevens maar ook het innemen van standpunten en het weloverwogen nemen van besluiten vallen onder dit competentiegebied.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Probleemanalyse TIP!

» Oordeelsvorming

» Plannen en organiseren

 

Communicatie

Alle competenties die betrekking hebben op onderlinge communicatie, persoonlijk optreden en sociale vaardigheden vallen onder het competentiegebied

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Communicatie

» Onderhandelen TIP!

» Luisteren

 

Persoonsgebonden

Competenties van individuen kunnen ook in grote mate worden bepaald door de persoonlijkheid van de persoon in kwestie. Deze competenties vallen in ons model onder het compentiegebied Persoonsgebonden.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Assertiviteit TIP!

» Flexibiliteit

» Nauwkeurigheid

 

Motivatie

Dit competentiegebied bevat competenties die in grote mate afhankelijk zijn van de persoonlijke instelling en motivatie van het individu.

Enkele voorbeelden van onze workshops in dit gebied:

» Initiatief nemen

» Resultaatgerichtheid TIP!

 

Top 10 workshops

1. » Plannen en organiseren
2. » Samenwerken
3. » Probleemanalyse
4. » Mondelinge communicatie
5. » Overzichtsvermogen
6. » Klantgerichtheid
7. » Leidinggeven
8. » Sensitiviteit
9. » Stressbestendigheid
10.» Oordeelsvorming

 

Onze Competentieworkshops

Door ons brede aanbod van workshops vindt u altijd wel iets dat bij uw vraag past. Hieronder kunt u zien op welke competentiegebieden wij workshops aanbieden. Kort en Krachtig, dat is wat onze workshops zijn. Door brede inzet van trainingsacteurs, spelen we het ineffectieve gedrag realistisch na en gaan we interactief met de groep aan de slag om dit gedrag te verbeteren. Heeft u eigen praktijkvoorbeelden?, dan werken we daar ook graag mee. Alles om uw workshop zo passend mogelijk te maken.

Liever direct meer informatie over een specifieke workshop? Kijk dan in ons actuele overzicht, aan de linkerkant van deze pagina, of uw workshop al door ons wordt aangeboden.

 

Onze workshops kunnen we ook aanbieden als training of cursus (meerdaagse) of als individuele coaching.

Staat uw competentie niet in ons overzicht? Neem dan gerust contact op met ons op. Wij verzorgen graag uw workshop of training op maat.