bellen
Contact

QHSE Next

Assessement voor toelating Middelbare Veiligheidskundige (MVK) QHSE Next

 

MBO-4 werk- en denkniveau

Bij QHSE Next streven we ernaar om uitzonderlijke training en educatie te bieden op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Om de kwaliteit van onze Middelbare Veiligheidskundige (MVK) opleiding te waarborgen, verlangen we dat onze deelnemers aantoonbaar over een MBO-4 werk- en denkniveau beschikken.

We erkennen dat niet iedereen de gelegenheid heeft gehad om een formele MBO-4 kwalificatie te behalen. Daarom hebben we, in samenwerking met onze partner Reynaarde, een capaciteitentest ontwikkeld die helpt om het potentieel van de kandidaten te meten en te demonstreren.

 
Het doel van de Capaciteitentest:

Het primaire doel van de capaciteitentest is om ervoor te zorgen dat elke deelnemer aan onze MVK-opleiding beschikt over de vereiste capaciteit om de opleiding succesvol te voltooien en zo op een efficiënte wijze bij te dragen aan de veiligheids-, gezondheids-, milieu- en kwaliteitsdoelstellingen van hun werkplek.

Deze test is niet bedoeld om mensen te beperken, maar om meer kansen te creëren. Het stelt kandidaten zonder een formele MBO-4 kwalificatie in staat om hun potentieel en geschiktheid voor de opleiding aan te tonen. 


Potentieel:

Bij QHSE Next geloven we in het potentieel van elke leerling en streven we ernaar om iedereen de mogelijkheid te geven om te slagen. Onze capaciteitentest is een instrument om dit mogelijk te maken. Het stelt ons in staat om een divers en capabele groep van MVK-studenten te creëren, wat bijdraagt aan ons doel om de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer te verbeteren. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen op uw weg naar succes in de MVK-opleiding.

 

De capaciteitentest

Capaciteitentest v2

De capaciteitentest biedt je inzicht in je  capaciteiten en intelligentie. Er zijn meerdere definities mogelijk voor de term intelligentie, maar hier wordt de volgende gebruikt: Intelligentie is de combinatie van cognitieve capaciteiten van een persoon (de mate waarin je informatie kan verwerken).

  • De test is geschikt voor vmbo t/m wo+, vanaf taalniveau b1
  • Bestaat uit drie subtests: numeriek, abstract en verbaal
  • Positief beoordeeld door de COTAN, dus gegarandeerd betrouwbaar
  • Adaptief: korte testafname (ongeveer 30 minuten) 
  • De test wordt afgenomen in het Nederlands
  • De uitslag wordt weergegeven in een persoonlijk rapport

 

De kosten voor het assessment bedragen: 

€ 180,60. excl. BTW. Hiervoor ontvang je inloggegevens om de online test te maken, een online nabespreking met de assessor en ontvang je de rapportage van de test.

 

Inschrijven

Gebruik onderstaande formulier en u ontvangt van ons binnen vijf werkdagen bericht over de planning van het assessment.

 

 

Deelnemergegevens

Capciteitentest

Facturatiegegevens