bellen
Contact
Flexibiliteit Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: FlexibiliteitGratis intakegesprek Coaching

 

Omgaan met veranderingen:

De coaching voor het ontwikkelen van je flexibiliteit omvat je vermogen om met veranderingen om te gaan en effectief aan te passen. Kernpunten van deze aanpak worden hier belicht:

 

 • Het vermogen om je eigen gedrag aan te passen aan veranderingen illustreert flexibiliteit. De coach ondersteunt je bij het ontwikkelen van je vermogen om je gedrag af te stemmen op veranderende omstandigheden, wat leidt tot soepelere aanpassingen.
 • Het aanpassen van je eigen gedragsstijl en aanpak om oorspronkelijke doelen te behalen toont vastberadenheid. De coaching richt zich op je cultiveren van aanpassingsvermogen om tegenslagen te overwinnen en doelen te blijven nastreven.
 • Je vermogen om een positieve houding ten opzichte van veranderingen te ontwikkelen bevordert je veerkracht. De coach helpt je bij het aannemen van een constructieve houding ten opzichte van verandering, wat bijdraagt aan je groei en ontwikkeling.

 

De coaching van flexibiliteit versterkt je vermogen om je aan te passen aan veranderingen, doelen te blijven nastreven, ondanks uitdagingen en een positieve houding ten opzichte van veranderingen te cultiveren. Dit leidt tot effectieve aanpassingen, verbeterde prestaties en persoonlijke groei.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Flexibiliteit:

 • Het eigen gedrag in lijn kunnen brengen met veranderingen.
 • Het wijzigen van de eigen gedragsstijl en aanpak om de oorspronkelijke doelen te behalen.
 • Het ontwikkelen van een positieve houding t.a.v veranderingen en

 

De begeleiding en coaching heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de coachee wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatch www.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Bij flexibiliteit wordt er gecoached op Persoonlijkheid: De persoonlijkheid (het karakter) is een combinatie van aanleg en in de loop van het leven ontwikkelde typerende kenmerken. De wijze waarop u heeft leren omgaan met gebeurtenissen en met mensen bepaalt in belangrijke mate uw denken en handelen. “De aard van het beestje”. Dit levert voor ieder mens ook beperkingen op.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Flexibiliteit kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op