bellen
Contact
Improvisatie Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Workshop Improvisatie

Nu ook Incompany!

Beschrijving

'Ervaren en doen in volledige interactie':

Welkom bij de workshop Improvisatietechnieken! Deze training is specifiek ontwikkeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen en toepassen van improvisatietechnieken. Of je nu een ervaren performer bent of helemaal nieuw bent in de wereld van improvisatie, deze workshop biedt een inspirerende en leerzame ervaring.

Tijdens de workshop maak je kennis met verschillende improvisatietechnieken die je helpen om het effect van gedrag te ervaren en te begrijpen. Je leert hoe je in het moment kunt reageren, hoe je kunt samenwerken en hoe je creatieve oplossingen kunt vinden. Daarnaast krijg je de kans om zelf te experimenteren en de kracht van improvisatie te ontdekken.

De workshop creëert een veilige en speelse omgeving waarin je kunt ontdekken, leren en groeien. Je zult merken dat improvisatie niet alleen van toepassing is op het podium, maar ook in het dagelijks leven en in professionele situaties. Het vergroot je zelfvertrouwen, creativiteit en flexibiliteit.

 

Dus, als je wilt leren hoe je improvisatietechnieken kunt gebruiken om meer plezier, spontaniteit en effectiviteit in je leven te brengen, schrijf je dan in voor de workshop Improvisatietechnieken. Doe mee en laat je verrassen door de kracht van improvisatie!

 

Programma

Doel van de workshop Improvisatie:

 • Ervaren van de effectieviteit van improvisatietechnieken in trainingen.

 

Onderwerpen:

In de workshop Improvisatie gaan we interactief aan de slag met:

 • welke soorten improvisatie zijn er?
 • wat vraagt improviseren van mij?
 • het ervaren van de effectiviteit van verschillende improvisatietechnieken.

 

De aanpak

Je wordt in een open en veilig leerklimaat uitgenodigd om te oefenen en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit noemen wij actie-leren. Je leert door zelf te oefenen, door het observeren van anderen en door het geven en ontvangen van feedback. Je krijgt de gelegenheid om dingen anders te DOEN dan je gewend bent. Hierdoor ervaar je direct het effect van nieuw gedrag, is de workshop dynamisch en hebben de oefeningen impact.

De trainers
De trainers hebben een achtergrond in de improvisatie en theatersport en passen deze toe in hun trainingen voor de profit en non-profit sector. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in jouw wereld.

 

Praktische informatie

Duur:

 • 1 dagdeel, trainer en acteur.


Kosten klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Data:

 • op aanvraag

 

Contact en aanmelden

Coaching

De training "Improvisatie - ervaren en doen in volledige interactie" kunnen we ook aanbieden als individuele coaching.

 

Inschrijven:
Deelnemen aan deze training kan door het invullen van het inschrijfformulier op onze website. Per training kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

 

Lees ook:

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden