bellen
Contact
Durf Coaching
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Coaching / Individueel traject: DurfGratis intakegesprek Coaching

 

Moedig handelen:

De coaching voor het ontwikkelen van durf stimuleert je om moedig te zijn in je handelen. Belangrijke kenmerken van durf worden hierbij belicht:

 

 • Het nemen van initiatief, zelfs in onduidelijke situaties getuigt van vastberadenheid. De coach begeleidt je bij het ontwikkelen van je vermogen om zelfverzekerd te handelen, zelfs wanneer de omstandigheden niet volledig helder zijn.
 • Het handelen zonder alle details volledig te hebben onderzocht toont flexibiliteit en actiegerichtheid. De coaching richt zich op het cultiveren van je vermogen om beslissingen te nemen en in actie te komen, zelfs wanneer niet alle aspecten volledig zijn uitgewerkt.
 • Het vermogen om mislukkingen en tegenslagen gemakkelijk los te laten illustreert emotionele veerkracht. De coach helpt je bij het ontwikkelen van je vermogen om te leren en groeien vanuit mislukkingen, zonder zich te laten ontmoedigen.

 

Durfcoaching versterkt je vermogen om initiatief te nemen, actie te ondernemen en veerkrachtig te zijn bij tegenslagen. Dit leidt tot persoonlijke groei, verbeterde besluitvaardigheid en het bereiken van uitdagende doelen.

 

Effectief gedrag:

In de begeleiding en coaching gaan we actief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Durf:

 • Neemt initiatief, ook wanneer de situatie niet geheel duidelijk is.
 • Handelt uit zichzelf zonder eerst alle mitsen en maren te hebben onderzocht.
 • Schudt mislukkingen en falen makkelijk van zich af.

 

De begeleiding heeft een krachtige, effectieve formule waarbij de deelnemer wordt uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

 

Een individueel traject kunnen we, afhankelijk van de vraag, aanbieden als Persoonlijke begeleiding of als Coaching:

 

Persoonlijke begeleiding:

 • Bij persoonlijke begeleiding gaat het om het ontwikkelen van praktische vaardigheden. In individuele gesprekken worden knelpunten geanalyseerd en worden de vaardigheden geoefend, eventueel met gebruik van video.
 • Voorafgaand en tussen de afspraken door krijgt de deelnemer opdrachten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Doorgaans omvat individuele begeleiding 2 tot 4 afspraken.
 • De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door één van onze adviseurs, trainers of coaches (afhankelijk van de vraag) die ervaring heeft met de te ontwikkelen competentie.
 • Onderwerpen die behandeld kunnen worden in persoonlijk begeleiding zijn meestal individuele competenties, maar ook sollicitatievaardigheden of bepaalde gesprekstechnieken kunnen hiermee ontwikkeld worden.

 

Coaching:

 • Individuele coaching zetten we in bij meer complexe vraagstukken en bij aan iemands persoonlijkheid gerelateerde vraagstukken.
 • De belangrijkste onderwerpen in ons coachtraject zijn begeleiding bij management taken, loopbaanvraagstukken, (dreigende) burnout, outplacement, leidinggeven en het leren omgaan met fysieke en psychische beperkingen in het werk.
 • Onze coaches zijn allen aangesloten bij CoachMatchwww.coachmatch.nu. We hebben een vast team van twintig ervaren coaches welke zorgvuldig zijn geselecteerd op ruime coachervaring, bewezen succesvolle coachingstrajecten, vakopleiding, specialisatie en persoonlijke aanpak. Hierdoor lukt het altijd om de juiste coach te matchen op uw specifieke vraag.
 • Voor de coaching op durf zetten wij onze persoonlijkheidscoach in. De persoonlijkheid (het karakter) is een combinatie van aanleg en in de loop van het leven ontwikkelde typerende kenmerken. De wijze waarop u heeft leren omgaan met gebeurtenissen en met mensen bepaalt in belangrijke mate uw denken en handelen. “De aard van het beestje”. Dit levert voor ieder mens ook beperkingen op.

 

Duur: intake, tests en zes sessies

- Voorafgaande aan het traject is er een vrijblijvende intake met de kandidaat van een uur.
- Het traject bestaat in basis uit zes sessies van 1,5 uur en een ontwikkelassessment bestaande uit twee tests.
- De doorlooptijd van het traject is ca. 3 maanden.

 

Kosten: klik op tarieven voor:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kleine groepen
 • Workshop
 • Training
 • Competentietheater

 

Gratis intakegesprek

Maak meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek met één van onze coaches of bel nu direct met 030-6062711 en verken samen je coachvraag. Na dit gesprek ontvang je een voorstel voor het traject en bij akkoord kunnen we het traject direct starten. 

 

De competentiecoaching Durf kunnen we ook aanbieden voor groepen als workshop, training of cursus.

Meer informatie, een vrijblijvende offerte of een andere vraag? Vul ons antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Menu