bellen
Contact
Intake-workshop Workshops
reynaarde - laat competenties werken

REYNAARDE TALENTONTWIKKELING
030 - 60 627 11
INFO@REYNAARDE.NL

Meer over Intake-workshop

Intake-workshop

Interim-professionals leren in een interactieve workshop hoe ze zichzelf effectief kunnen presenteren bij de opdrachtgever.

Workshops die werken door maatwerk:

De deelnemers worden in de workshop uitgedaagd om in praktijksimulaties actief 'in te springen' en op zoek te gaan naar de beste benadering van hun gesprekspartners. Door middel van actieve werkvormen uit het improvisatie-theater creëren we een dynamische leeromgeving waarin lastige situaties, met de nodige humor, worden nagespeeld.

 

De training is specifiek ontwikkeld voor organisaties die medewerkers detacheren en voor freelancers / zzp'ers die zich regelmatig bij opdrachtgevers moeten presenteren.

Energieke en krachtige workshop
De intake-workshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers worden uitgenodigd, vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren.

De trainers
De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatietheater. Deze methoden laat de deel- nemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

 

Herkenbare situaties
Acteurs spelen herkenbare- en lastige situaties tijdens het intakegesprek na. Deze situaties worden vervolgens nogmaals gespeeld. Hierbij beïnvloeden deelnemers het verloop van het intakegesprek. Dit kan door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs of door een rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

 

 

 

print deze paginaprint

Neem direct contact met ons op

Meedoen

Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor voor een kop koffie.

aanmelden